Projecten van PRSC.

Van klein tot groot, van nieuwbouwwoningen tot kantoorpanden en van lege weilanden tot rauwe industrie;
wij zorgen dat het verhaal van jouw project van A tot Z
wordt verteld.

Tree House afbeelding

Tree House

Maak kennis met Tree House. De nieuwe ontmoetingsplek van Rotterdam. Deze nieuwe landmark direct naast het Centraal Station opent binnenkort haar deuren met bruisende horeca, spectaculaire appartementen en toonaangevende kantoorvoorzieningen, aangevuld met een ongeëvenaard uitzicht over de stad.

Bekijk het project

SPOT Amsterdam

Groen, stads én betaalbaar wonen in Amsterdam? Let’s meet SPOT! Zeven energiezuinige en comfortabele woontorens – met ook kantoren, winkels en horeca – in de nieuwe stadswijk Hondsrugpark, een ambitieus nieuwbouwproject.

Bekijk het project
SPOT Amsterdam afbeelding
ONE Villa Hotel Domburg afbeelding

ONE Villa Hotel Domburg

Een luxueus hotel met 20 exclusieve wellness-hotelsuites. Een stijlvol gebouw direct aan zee en midden in de Domburgsche duinen. Dat is ONE Villa Hotel Domburg.

Bekijk het project

Het Zuiderhof

Soms is het geluk heel dichtbij te vinden: namelijk gewoon in Vreewijk. Hier ligt Het Zuiderhof, een nieuwe woonwijk die meteen heel vertrouwd aanvoelt. De eerste bewoners hebben er hun geluk al gevonden.

Bekijk het project
Het Zuiderhof afbeelding
Yvie Amsterdam afbeelding

Yvie Amsterdam

In het prachtige Noord-Amsterdam, met uitzicht op het IJ, wordt momenteel Yvie Amsterdam gebouwd. Met 167 luxe huurappartementen, een hoteltoren en ruim 2000m2 kantoorruimte is er altijd iets wat bij je past. PRSC. heeft onder andere de stijl en website verzorgd. Benieuwd? Bekijk de projectsite via Yvie.com en houd onze instagram, Facebook en LinkedIn in de gaten voor alle updates van dit prachtige project!

Bekijk het project

Sluishuis Amsterdam

Bij de entree van IJburg prijkt straks één van de iconen van Amsterdam. Het ontwerp van de wereldberoemde Bjarke Ingels past feilloos in het rijtje van Eye Filmmuseum, NEMO en het Pontsteigergebouw. Wilt u wonen op een plek met ongekende allure waar u de rust van het water ervaart en met het centrum binnen handbereik? Maak kennis met Sluishuis.

Bekijk het project
Sluishuis Amsterdam afbeelding
ZeeLandToren afbeelding

ZeeLandToren

Iedere dag een adembenemend uitzicht over Walcheren: via Domburg, Veere, Middelburg, de Westerschelde en de Noordzee reikt het oog tot onder andere Antwerpen, Cadzand-Bad en Knokke. Met schepen op een steenworp afstand tot aan de horizon beleeft u in de iconische ZeeLandToren alles wat wonen aan zee te bieden heeft. In uw eigen luxueuze woonappartement, vakantieappartement of recreatieappartement voor verhuur. Met aan uw voeten: het mooiste zuidstrand, de langste boulevard van Nederland en het bloeiende Scheldekwartier, een maritieme stadswijk in hartje Vlissingen.

Bekijk het project

Downtown

Op een unieke plek aan de Baan, met de Witte de With en het Maritiem Museum om de hoek, komt de unieke woontoren Downtown. Het gebouw is de spiegel van de stad. Een mooie mix van bewoners, appartementen in alle formaten, heerlijke buitenruimtes en een prachtig uitzicht vanaf je terras of balkon. Beleef hier alle voordelen van Rotterdam. ‘Living in the city’ wordt ‘Loving the city’!

Bekijk het project
Downtown afbeelding
Westergouwe afbeelding

Westergouwe

Wonen in Westergouwe is voor iedereen bereikbaar. Of je gaat samenwonen, je kinderen ziet opgroeien of juist de deur uit ziet gaan. Westergouwe is voor iedereen die aan het begin staat van een nieuwe levensfase of toe is aan de volgende stap in zijn wooncarrière. Je nieuwe leven…. Het begint in Westergouwe.

Bekijk het project

The Key

Gelegen aan het stationsplein in het Hoefkwartier, dé nieuwe stadswijk van Amersfoort, komt straks The Key! Hier ontstaan twee gemengde stadsblokken met 531 woningen en kantoorruimtes. Hoefkwartier is de toekomstige woon-werkwijk in Amersfoort. Hier wordt plaats gemaakt voor een moderne, groene en duurzame stadswijk waar ruimte, kwaliteit, werken en ontspannen samenkomen.

Bekijk het project
The Key afbeelding
&Amsterdam afbeelding

&Amsterdam

Een nieuw veelzijdig woongebied in de Amsterdamse stadswijk Amstel III. &Amsterdam doet niet aan 'of'... je kunt er wonen & werken, inspannen en ontspannen en ervaar de stedelijke ambiance van onze hoofdstad. Met dit nieuwbouwproject biedt Certitudo Capital de benodigde vrije sector en sociale huurwoningen aan variërend van studio's tot duplexwoningen. Om dit project online te introduceren, is de hulp van PRSC. ingeroepen. Lees hier meer over onze aanpak.

Bekijk het project

De Elementen

De Elementen, de nieuwste woonwijk aan de Oude Maas in Spijkenisse, bestaat uit vijf prachtige deelgebieden die elk hun eigen karakter hebben. De Elementen wordt niet vandaag op morgen gebouwd. De planning strekt zich uit over een langere tijd. Al sinds 2007 wordt er hard gewerkt om De Elementen te maken zoals het wordt. In 2021 heeft de look & feel van dit gebied en verdiende update gehad die PRSC. heeft mogen verzorgen. Lees hier direct meer!

Bekijk het project
De Elementen afbeelding
Hof van Cossee afbeelding

Hof van Cossee

Tegen het prachtige waterrijke decor van de Bergse Achterplas en de Bergse Voorplas in Rotterdam-Hillegersberg wordt Hof van Cossee ontwikkeld. Een stijlvol nieuwbouwplan op de historische locatie van een voormalige smederij waar vroeger de hoefijzers werden geslagen voor de Rotterdamse trampaarden. Hof van Cossee biedt een divers woningaanbod bestaande uit (terras)appartementen, eengezinswoningen en een aantal luxe penthouses.

Bekijk het project

Villa Woestduin

In een bosrijke omgeving – op de Utrechtse Heuvelrug – realiseert Staetes Wonen een exclusief nieuwbouwproject: Villa Woestduin. Op 1 februari 2021 zijn, op een uitgestrekt landgoed, twee stijlvolle woonvleugels met in totaal 42 all-inclusive appartementen in verkoop gegaan. Lees hier meer over hoe PRSC. deze uitdaging heeft opgepakt en hoe we zowel Villa Woestduin alsook het nieuwe woongebied Bovenkwartier te Doorn, op de kaart hebben gezet.

Bekijk het project
Villa Woestduin afbeelding
U Vastgoed afbeelding

U Vastgoed

U Vastgoed beheert en bezit ongeveer 300 vastgoedobjecten in de regio Rotterdam en daar komen dagelijks, ook door hun eigen ontwikkelingen in de stad nieuwe panden en objecten bij. Het team van U Vastgoed ziet Rotterdam als hun bakermat en investeren daarom graag in de herontwikkeling en transformatie van bestaande locaties in en rondom de stad. Lees hier direct meer over hoe PRSC. U Vastgoed in een nieuw jasje heeft geholpen en dit heeft uitgewerkt in hun vernieuwde corporate website.

Bekijk het project

Lloyd Yard

Thuiskomen aan de Rotterdamse Maas. Op een historische plek in een havenstad met een grote toekomst. Tuinieren, schommelen, borrelen en van al het groen genieten. Welkom bij Lloyd Yard, misschien wel het fijnste plekje van Rotterdam om te wonen. Een prachtig project waar PRSC. in samenwerking met het creatieve team van DLVS de online communicatiemiddelen voor heeft verzorgd.

Bekijk het project
Lloyd Yard afbeelding
IJsselpark afbeelding

IJsselpark

Op een van de mooiste plekjes in Capelle aan den IJssel, gelegen in het karakteristieke slagenlandschap en aan de golfbaan, ontwikkelt BEMOG op 5 hectare een nieuw groen woonplan met veel variatie. In totaal komen er 59 woningen op deze grootse natuurlijke locatie waar PRSC. het concept en ondersteundende on- en offline communicatiemiddelen voor heeft verzorgd.

Bekijk het project

The CoolTower

Een toren van 150 meter hoog, midden in de stad. Het is een uniek aangezicht, maar nog een spectaculairder uitzicht met het sensationele schouwspel aan lichtjes van de stad aan je voeten.

Bekijk het project
The CoolTower afbeelding
De Coulissen afbeelding

De Coulissen

In het plangebied Duivenvoordecorridor te Leidschendam-Voorburg worden de komende jaren een aantal unieke woonprojecten gerealiseerd. Uitgangspunt daarbij is dat de woningen moeiteloos gaan passen in het bestaande groene landschap, als ware het nieuwe decorstukken, die aan het toneel worden toegevoegd. De Coulissen, dat binnen de Duivenvoordecorridor hoort, wordt daarmee zeker geen eenvormige nieuwbouwbuurt. Rust, volop leefruimte en individuele invulling van het wonen staan hier voorop!

Bekijk het project

Graefse Bos

Staetes, een nieuwe speler op de woonmarkt voor ouderen, biedt seniorenwoningen aan met een hoog uitrustings- en afwerkingsniveau op aantrekkelijke locaties, dichtbij voorzieningen. Samen met Staetes zette PRSC. hun eerste ontwikkeling ‘Graefse Bos’ in de markt.

Bekijk het project
Graefse Bos afbeelding
Binck Eiland afbeelding

Binck Eiland

Tot 2015 werd de locatie van Binck Eiland gebruikt door uitgeefgigant SDU. Ontwikkelaars VORM, Local en BPD transformeren deze prachtige plek aan de rand van Voorburg en Den Haag tot een nieuw wooneiland waar zo’n 240 koop- en huurwoningen in alle soorten en maten worden gerealiseerd. Aan PRSC. de opdracht om samen aan een prachtige wijk en krachtig merk te bouwen.

Bekijk het project

41 Ambachten

Zes straatjes, 41 ambachten. Het lijkt wel of je zo het intieme hart van een pittoresk dorpje binnenloopt. 41 Ambachten is de naam van een nieuw leven binnen de wijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht. Gevarieerd, divers en voor iedere generatie. In dit nieuwe warme buurtje in De Straatjes worden door Blauwhoed 41 prachtige nieuwbouwwoningen gerealiseerd.

Bekijk het project
41 Ambachten afbeelding
HAAVE afbeelding

HAAVE

Op een van de beste plekken in het opkomende Haarlem-Zuid, aan de entree van de Boerhaavewijk, werkt Bemog Projektontwikkeling momenteel hard aan de voorbereiding van dit bijzondere woonplan bestaande uit drie zelfstandige gebouwen. In het door water omsingelde nieuwbouwproject HAAVE, vind je straks royale appartementen en grondgebonden woningen.

Bekijk het project

Esse Zoom

Aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel ontstaat iets moois. Wil je gebiedsontwikkeling groots en beeldend met je doelgroep delen? Ook daar ontzorgen wij je in!

Bekijk het project
Esse Zoom afbeelding
Coolsingel 75 afbeelding

Coolsingel 75

Rotterdam is gastheer van vele mooie en grote merken. Het is ons doel om No 75 Coolsingel te laten floreren te midden van deze iconen. De branding en daarbij behorende brand experience van dit project is daarom des te belangrijker om naamsbekendheid, bereik en waarde toe te voegen aan het bruisende centrum van de stad.

Bekijk het project

OPEN Kronenburg

Open is een hoogwaardig en energieneutraal kantoorgebouw van circa 18.000 m2. Het verrijst in de wijk Kronenburg, de grootste kantorenlocatie in Amstelveen en een van de grootste in de Metropoolregio Amsterdam. Dit gebied van ongeveer 25 hectare wordt de komende jaren omgetoverd tot een dynamische allround campus. Een plek waar werken, wonen en ontmoeten samenkomen. Met Open als middelpunt.

Bekijk het project
OPEN Kronenburg afbeelding
Triomf afbeelding

Triomf

Ruim, ontspannen en landelijk wonen in een woning die is gebouwd met het vakmanschap van vroeger, maar is uitgerust met het comfort van nu. Esse Zoom, de populaire nieuwbouwwijk aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel, is een nieuw pronkstuk rijker: Triomf. Voor de stijlvolle woningen van deelproject Triomf (onderdeel van nieuwbouwwijk Esse Zoom te Nieuwerkerk aan den IJssel), heeft PRSC. een chique huisstijl ontworpen en de gevraagde communicatiemiddelen verzorgd.

Bekijk het project