Gericht op jouw doelgroep

Van klein tot groot, van nieuwbouwwoningen tot kantoorpanden en van lege weilanden tot rauwe industrie; wij realiseren een oprecht verhaal en creëren middelen waarmee je jouw doelgroep bereikt en raakt. In een persoonlijk gesprek tonen we je met plezier nog veel meer cases.

Spetterend wonen in Waterwijk afbeelding

Spetterend wonen in Waterwijk

Voor de Ontwikkelcombinatie Wilderszijde OCW (een samenwerking tussen VolkerWessels Vastgoed en Van Omme & De Groot) ontwikkelde wij de strategie en branding voor Waterwijk in Bergschenhoek. Waterwijk is een van de deelgebieden binnen de grote gebiedsontwikkeling Wilderszijde. Binnen Waterwijk worden gefaseerd ruim 500 woningen en appartementen gerealiseerd in een waterrijke, speelse buurt.

Bekijk het project

One Villa Hotel Domburg

Het huidige 3-sterren Grand Hotel Zonneduin in de duinen van Domburg is reeds gesloopt. Onze opdrachtgever bouwt hier een nieuw en luxe 5-sterren hotel met 23 suites terug. De hotelsuites worden op de markt gebracht en verkocht aan investeerders die gezamenlijk eigenaar worden van het hotel, jaarlijks rendement ontvangen en zelf kunnen genieten van een eigen luxe hotelsuite.

Bekijk het project
One Villa Hotel Domburg afbeelding
RottaNova afbeelding

RottaNova

RottaNova is de ultieme stadsbeleving. Wonen, winkelen en uitgaan in het kloppend hart van de stad. Tussen de wereldberoemde Markthal en de monumentale Laurenskerk. Op de plek waar Rotterdam ooit is ontstaan.

Bekijk het project

Aan de Braassem

Ontdek Aan de Braassem, een woonplek vol mogelijkheden bij het Braassemermeer in Roelofarendsveen. Met 1.200 woningen op royale wooneilanden en diverse prijscategorieën biedt deze wijk het ultieme woongenot. PRSC. is al sinds het begin betrokken en werkt nu aan een succesvolle marketingupdate, inclusief frisse branding en betrokkenheid van de lokale gemeenschap.

Bekijk het project
Aan de Braassem afbeelding
Nieuwe Watertoren en Villa Maris afbeelding

Nieuwe Watertoren en Villa Maris

De monumentale Watertoren in Zandvoort aan Zee wordt getransformeerd tot een opvallend woongebouw met 11 appartementen, variërend in grootte van 125 m² tot 245 m². Daarnaast wordt er een nieuw gebouw, Villa Maris, gerealiseerd met 15 appartementen.

Bekijk het project

KBK

Met een nieuwe visie, missie en directieleden heeft KBK Bouwgroep alle redenen om zich met trots te presenteren aan de markt. PRSC. werd gevraagd voor om een concept voor een relatiemagazine te ontwikkelen, maar de uitdaging werd snel groter.

Bekijk het project
KBK afbeelding
Dikkers afbeelding

Dikkers

Voor Kondor Wessels is PRSC. communicatiepartner voor de herontwikkeling van het Dikkers terrein in Hengelo. Dit gebied is onderdeel van Hart van Zuid, een nieuw stadsdeel dat verrijst op de sporen van het rijke industriële verleden van Hengelo.

Bekijk het project

Yvie Amsterdam

In het prachtige Noord-Amsterdam, met uitzicht op het IJ, wordt momenteel Yvie Amsterdam gebouwd. Met huurappartementen, een hoteltoren, kantoorruimte, conferentiezalen en diverse horeca heeft Yvie Amsterdam straks genoeg te bieden. Let’s make new memories!

Bekijk het project
Yvie Amsterdam afbeelding
SPOT Amsterdam afbeelding

SPOT Amsterdam

Groen, stads én betaalbaar wonen in Amsterdam? Let’s meet SPOT! Zeven energiezuinige en comfortabele woontorens – met ook kantoren, winkels en horeca – in de nieuwe stadswijk Hondsrugpark, een ambitieus nieuwbouwproject. In opdracht van COD en Duqer heeft PRSC. een verkoopstrategie gericht op leadgeneration en een campagneconcept ontwikkeld. 

Bekijk het project

Tree House

Maak kennis met Tree House. Het nieuwe mixed-use gebouw van Rotterdam. Dit nieuwe landmark is ontworpen door de internationale architect PLP Architecture en komt direct naast het Centraal Station. In opdracht van Provast is PRSC. aangehaakt voor strategie, positionering, visual identity en realisatie van campagnes en middelen. 

Bekijk het project
Tree House afbeelding
Sluishuis Amsterdam afbeelding

Sluishuis Amsterdam

Bij de entree van IJburg prijkt een nieuw Amsterdams icoon: Sluishuis. PRSC. is door VORM en BesixRed aan de tekentafel al gevraagd om mee te denken over positionering, brand identity, PR en vastgoedmarketing.

Bekijk het project

Downtown

Op een van de hipste plekken van Rotterdam wordt momenteel hard gewerkt aan Downtown. Dit project is bedoeld voor iedereen, zowel huurders als kopers van alle leeftijden, met of zonder kinderen. De toekomstige bewoners hebben één ding gemeen: ze zullen allemaal genieten van de voordelen van wonen in de stad Rotterdam vanuit een fantastisch appartement.

Bekijk het project
Downtown afbeelding
The CoolTower afbeelding

The CoolTower

Een toren van 150 meter hoog, midden in de stad. Het is een uniek aangezicht en een geweldige aanvulling op de Rotterdamse skyline. Het gebouw wordt niet alleen opgemerkt nu het gebouwd en bewoond is, voordat het er stond hebben we al flink wat aandacht weten te organiseren.

Bekijk het project

Zeelandtoren

De ZeeLandToren, een icoon voor de provincie en een opvallend landmark in het ambitieuze Vlissingen. Het unieke gebouw wordt 100 meter hoog met in totaal 157 appartementen, (vakantie)woningen en residenties voor verhuur. De locatie, te midden van het bloeiende Scheldekwartier en aan het mooiste zuidstrand en de langste boulevard van Nederland, is werkelijk uniek.

Bekijk het project
Zeelandtoren afbeelding
Staetes afbeelding

Staetes

Staetes is een innovatieve speler op de woonmarkt voor 55+’ers. Deze speler ontwikkelt luxe woningen op aantrekkelijke locaties, dichtbij voorzieningen met een zeer hoog afwerkingsniveau en comfortabel serviceconcept.

Bekijk het project

VORM

PRSC. en VORM zijn in de afgelopen decennia met elkaar gegroeid en ook wel vergroeid geraakt. We adviseren, ontzorgen, creëren, realiseren en organiseren o.a. op het gebied van marketingcommunicatie, brand identity en corporate communicatie. Daarnaast realiseren we jaarlijks terugkerende communicatiemiddelen zoals het relatiemagazine VORM & Inhoud. Over onze werkzaamheden voor VORM kunnen we bij wijze van spreken een boek schrijven. Onze meest recente case is er een van zowel strategische als praktische aard.

Bekijk het project
VORM afbeelding