Project overzicht

Van klein tot groot, van nieuwbouwwoningen tot kantoorpanden en van lege weilanden tot rauwe industrie; wij zorgen dat het verhaal van jouw project van A tot Z wordt verteld.

Esse Zoom afbeelding

Esse Zoom

Aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel ontstaat iets moois. Wil je gebiedsontwikkeling groots en beeldend met je doelgroep delen? Ook daar ontzorgen wij je in!

Bekijk het project

Coolsingel 75

Novaform heeft DLVS als Conceptmaker & Art Director en PRSC. als Strategy Director gevraagd om kwaliteit en glamour terug te brengen op de meest luxueuze plek in het hart van de stad. Exclusiviteit maakt dit project tot wat het is.

Bekijk het project
Coolsingel 75 afbeelding
CasaNova afbeelding

CasaNova

Aan de historische Rotterdamse Wijnhaven, tussen Markthal en Maas verrijst in 2019 CasaNova, een luxe woontoren. Samen met The Muse vormt CasaNova het perfecte ensemble van twee hoogwaardige nieuwe iconen aan de skyline van het bruisende Maritiem District.

Bekijk het project

In 't Zuiderpark

Op de plek waar vroeger menig matchpoints tot de winst leidde op tennisvereniging Z'67, realiseert Heijmans 84 bijzondere eengezinswoningen. Een plek die uniek is in Rotterdam omdat het ín het Zuiderpark gelegen is. PRSC. is gevraagd de communicatiestrategie en het creatieve concept te ontwikkelen.

Bekijk het project
In 't Zuiderpark afbeelding
HAKA afbeelding

HAKA

Het voormalig Haka-gebouw aan de Lekhaven in M4H krijgt sinds jaren weer een nieuwe bestemming. Het monumentale gebouw, dat in de jaren 30 gebruikt werd door De Handelskamer - HAKA - wordt getransformeerd tot een prachtig bedrijfsverzamelgebouw met een creatief randje.

Bekijk het project

De Primeur

De Primeur is een statig appartementengebouw in het deelgebied Haagsche Kwartier. Doordat de 36 appartementen en penthouses in verschillende groottes worden aangeboden, is De Primeur een fijne woonplek voor iedereen. PRSC. heeft de verschillende doelgroepen die De Primeur rijk is helemaal uitgeplozen.

Bekijk het project
De Primeur afbeelding