Project overzicht

Van klein tot groot, van nieuwbouwwoningen tot kantoorpanden en van lege weilanden tot rauwe industrie; wij zorgen dat het verhaal van jouw project van A tot Z wordt verteld.

Startmotor afbeelding

Startmotor

Waar anders in Nederland heb je een all-in-one woongebouw waar je kan wonen, naar de bios, werken, fitnessen, loungen, dineren en nog veel meer? Dat kan alleen in Startmotor Rotterdam. Met 566 studio's en appartementen speciaal voor start zetten we een uniek concept neer in Nederland. Alles in één, voor één prijs... en ook nog eens betaalbaar.

Bekijk het project

Graefse Bos

Staetes, een nieuwe speler op de woonmarkt voor ouderen, biedt seniorenwoningen aan met een hoog uitrustings- en afwerkingsniveau op aantrekkelijke locaties, dichtbij voorzieningen. Samen met Staetes zette PRSC. hun eerste ontwikkeling ‘Graefse Bos’ in de markt.

Bekijk het project
Graefse Bos afbeelding
Binck Eiland afbeelding

Binck Eiland

Tot 2015 werd de locatie van Binck Eiland gebruikt door uitgeefgigant SDU. Ontwikkelaars VORM, Local en BPD transformeren deze prachtige plek aan de rand van Voorburg en Den Haag tot een nieuw wooneiland waar zo’n 240 koop- en huurwoningen in alle soorten en maten worden gerealiseerd. Aan PRSC. de opdracht om samen aan een prachtige wijk en krachtig merk te bouwen.

Bekijk het project

Klimaatgarant

Klimaatgarant is in 2012 opgericht. Het doel: gemeenten en projectontwikkelaars helpen bij het realiseren van energieneutrale woningen en woonwijken, op zo’n manier dat het economisch rendabel is.

Bekijk het project
Klimaatgarant afbeelding
The New U afbeelding

The New U

Nieuwbouw op een uitdagende locatie, gedeeld met het Willem Arntsz Huis van Stichting Altrecht en pal in het oude centrum van monumentenstad Utrecht. Dat is The New U. Een kleinschalig en luxe nieuwbouwplan in het historische Museumkwartier. Ontwikkelaar VORM zocht ons op met de vraag: "Hoe zet je nou een luxe nieuwbouwproject midden in het oude stadscentrum van Utrecht in de markt?"

Bekijk het project

CasaNova

Aan de historische Rotterdamse Wijnhaven, tussen Markthal en Maas verrijst in 2019 CasaNova, een luxe woontoren. Samen met The Muse vormt CasaNova het perfecte ensemble van twee hoogwaardige nieuwe iconen aan de skyline van het bruisende Maritiem District.

Bekijk het project
CasaNova afbeelding
Esse Zoom afbeelding

Esse Zoom

Aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel ontstaat iets moois. Wil je gebiedsontwikkeling groots en beeldend met je doelgroep delen? Ook daar ontzorgen wij je in!

Bekijk het project

Coolsingel 75

Rotterdam is gastheer van vele mooie en grote merken. Het is ons doel om No 75 Coolsingel te laten floreren te midden van deze iconen. De branding en daarbij behorende brand experience van dit project is daarom des te belangrijker om naamsbekendheid, bereik en waarde toe te voegen aan het bruisende centrum van de stad.

Bekijk het project
Coolsingel 75 afbeelding
HAKA afbeelding

HAKA

Het voormalig Haka-gebouw aan de Lekhaven in M4H krijgt sinds jaren weer een nieuwe bestemming. Het monumentale gebouw, dat in de jaren 30 gebruikt werd door De Handelskamer - HAKA - wordt getransformeerd tot een prachtig bedrijfsverzamelgebouw met een creatief randje.

Bekijk het project

The CoolTower

Een toren van 150 meter hoog, midden in de stad. Het is een uniek aangezicht, maar nog een spectaculairder uitzicht met het sensationele schouwspel aan lichtjes van de stad aan je voeten.

Bekijk het project
The CoolTower afbeelding
De Primeur afbeelding

De Primeur

De Primeur is een statig appartementengebouw in het deelgebied Haagsche Kwartier. Doordat de 36 appartementen en penthouses in verschillende groottes worden aangeboden, is De Primeur een fijne woonplek voor iedereen. Ieder heeft z’n eigenschappen en kenmerken, wat zeldzaam is voor nieuwbouw.

Bekijk het project