Projecten van PRSC.

Van klein tot groot, van nieuwbouwwoningen tot kantoorpanden en van lege weilanden tot rauwe industrie;
wij zorgen dat het verhaal van jouw project van A tot Z
wordt verteld.

Tree House afbeelding

Tree House

Maak kennis met Tree House. De nieuwe ontmoetingsplek van Rotterdam. Deze nieuwe landmark direct naast het Centraal Station opent binnenkort haar deuren met bruisende horeca, spectaculaire appartementen en toonaangevende kantoorvoorzieningen, aangevuld met een ongeëvenaard uitzicht over de stad.

Bekijk het project

SPOT Amsterdam

Groen, stads én betaalbaar wonen in Amsterdam? Let’s meet SPOT! Zeven energiezuinige en comfortabele woontorens – met ook kantoren, winkels en horeca – in de nieuwe stadswijk Hondsrugpark, een ambitieus nieuwbouwproject.

Bekijk het project
SPOT Amsterdam afbeelding
Yvie Amsterdam afbeelding

Yvie Amsterdam

In het prachtige Noord-Amsterdam, met uitzicht op het IJ, wordt momenteel Yvie Amsterdam gebouwd. Met 167 luxe huurappartementen, een hoteltoren en ruim 2000m2 kantoorruimte is er altijd iets wat bij je past. PRSC. heeft onder andere de stijl en website verzorgd. Benieuwd? Bekijk de projectsite via Yvie.com en houd onze instagram, Facebook en LinkedIn in de gaten voor alle updates van dit prachtige project!

Bekijk het project

Sluishuis Amsterdam

Bij de entree van IJburg prijkt straks één van de iconen van Amsterdam. Het ontwerp van de wereldberoemde Bjarke Ingels past feilloos in het rijtje van Eye Filmmuseum, NEMO en het Pontsteigergebouw. Wilt u wonen op een plek met ongekende allure waar u de rust van het water ervaart en met het centrum binnen handbereik? Maak kennis met Sluishuis.

Bekijk het project
Sluishuis Amsterdam afbeelding
Downtown afbeelding

Downtown

Op een unieke plek aan de Baan, met de Witte de With en het Maritiem Museum om de hoek, komt de unieke woontoren Downtown. Het gebouw is de spiegel van de stad. Een mooie mix van bewoners, appartementen in alle formaten, heerlijke buitenruimtes en een prachtig uitzicht vanaf je terras of balkon. Beleef hier alle voordelen van Rotterdam. ‘Living in the city’ wordt ‘Loving the city’!

Bekijk het project

Hof van Cossee

Tegen het prachtige waterrijke decor van de Bergse Achterplas en de Bergse Voorplas in Rotterdam-Hillegersberg wordt Hof van Cossee ontwikkeld. Een stijlvol nieuwbouwplan op de historische locatie van een voormalige smederij waar vroeger de hoefijzers werden geslagen voor de Rotterdamse trampaarden. Hof van Cossee biedt een divers woningaanbod bestaande uit (terras)appartementen, eengezinswoningen en een aantal luxe penthouses.

Bekijk het project
Hof van Cossee afbeelding
Villa Woestduin afbeelding

Villa Woestduin

In een bosrijke omgeving – op de Utrechtse Heuvelrug – realiseert Staetes Wonen een exclusief nieuwbouwproject: Villa Woestduin. Op 1 februari 2021 zijn, op een uitgestrekt landgoed, twee stijlvolle woonvleugels met in totaal 42 all-inclusive appartementen in verkoop gegaan. Lees hier meer over hoe PRSC. deze uitdaging heeft opgepakt en hoe we zowel Villa Woestduin alsook het nieuwe woongebied Bovenkwartier te Doorn, op de kaart hebben gezet.

Bekijk het project

U Vastgoed

U Vastgoed beheert en bezit ongeveer 300 vastgoedobjecten in de regio Rotterdam en daar komen dagelijks, ook door hun eigen ontwikkelingen in de stad nieuwe panden en objecten bij. Het team van U Vastgoed ziet Rotterdam als hun bakermat en investeren daarom graag in de herontwikkeling en transformatie van bestaande locaties in en rondom de stad. Lees hier direct meer over hoe PRSC. U Vastgoed in een nieuw jasje heeft geholpen en dit heeft uitgewerkt in hun vernieuwde corporate website.

Bekijk het project
U Vastgoed afbeelding
The CoolTower afbeelding

The CoolTower

Een toren van 150 meter hoog, midden in de stad. Het is een uniek aangezicht, maar nog een spectaculairder uitzicht met het sensationele schouwspel aan lichtjes van de stad aan je voeten.

Bekijk het project

Graefse Bos

Staetes, een nieuwe speler op de woonmarkt voor ouderen, biedt seniorenwoningen aan met een hoog uitrustings- en afwerkingsniveau op aantrekkelijke locaties, dichtbij voorzieningen. Samen met Staetes zette PRSC. hun eerste ontwikkeling ‘Graefse Bos’ in de markt.

Bekijk het project
Graefse Bos afbeelding
Coolsingel 75 afbeelding

Coolsingel 75

Rotterdam is gastheer van vele mooie en grote merken. Het is ons doel om No 75 Coolsingel te laten floreren te midden van deze iconen. De branding en daarbij behorende brand experience van dit project is daarom des te belangrijker om naamsbekendheid, bereik en waarde toe te voegen aan het bruisende centrum van de stad.

Bekijk het project

OPEN Kronenburg

Open is een hoogwaardig en energieneutraal kantoorgebouw van circa 18.000 m2. Het verrijst in de wijk Kronenburg, de grootste kantorenlocatie in Amstelveen en een van de grootste in de Metropoolregio Amsterdam. Dit gebied van ongeveer 25 hectare wordt de komende jaren omgetoverd tot een dynamische allround campus. Een plek waar werken, wonen en ontmoeten samenkomen. Met Open als middelpunt.

Bekijk het project
OPEN Kronenburg afbeelding