Project overzicht

Van klein tot groot, van nieuwbouwwoningen tot kantoorpanden en van lege weilanden tot rauwe industrie; wij zorgen dat het verhaal van jouw project van A tot Z wordt verteld.

The New U afbeelding

The New U

Nieuwbouw op een uitdagende locatie, gedeeld met het Willem Arntsz Huis van Stichting Altrecht en pal in het oude centrum van monumentenstad Utrecht. Dat is The New U. Een kleinschalig en luxe nieuwbouwplan in het historische Museumkwartier. Ontwikkelaar VORM zocht ons op met de vraag: "Hoe zet je nou een luxe nieuwbouwproject midden in het oude stadscentrum van Utrecht in de markt?"

Bekijk het project

De Primeur

De Primeur is een statig appartementengebouw in het deelgebied Haagsche Kwartier. Doordat de 36 appartementen en penthouses in verschillende groottes worden aangeboden, is De Primeur een fijne woonplek voor iedereen. Ieder heeft z’n eigenschappen en kenmerken, wat zeldzaam is voor nieuwbouw.

Bekijk het project
De Primeur afbeelding
Coolsingel 75 afbeelding

Coolsingel 75

Rotterdam is gastheer van vele mooie en grote merken. Het is ons doel om No 75 Coolsingel te laten floreren te midden van deze iconen. De branding en daarbij behorende brand experience van dit project is daarom des te belangrijker om naamsbekendheid, bereik en waarde toe te voegen aan het bruisende centrum van de stad.

Bekijk het project

CasaNova

Aan de historische Rotterdamse Wijnhaven, tussen Markthal en Maas verrijst in 2019 CasaNova, een luxe woontoren. Samen met The Muse vormt CasaNova het perfecte ensemble van twee hoogwaardige nieuwe iconen aan de skyline van het bruisende Maritiem District.

Bekijk het project
CasaNova afbeelding
In 't Zuiderpark afbeelding

In 't Zuiderpark

Op de plek waar vroeger menig matchpoints tot de winst leidde op tennisvereniging Z'67, realiseert Heijmans 84 bijzondere eengezinswoningen. Een plek die uniek is in Rotterdam omdat het ín het Zuiderpark gelegen is. PRSC. is gevraagd de communicatiestrategie en het creatieve concept te ontwikkelen.

Bekijk het project

Esse Zoom

Aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel ontstaat iets moois. Wil je gebiedsontwikkeling groots en beeldend met je doelgroep delen? Ook daar ontzorgen wij je in!

Bekijk het project
Esse Zoom afbeelding
The CoolTower afbeelding

The CoolTower

Een toren van 150 meter hoog, midden in de stad. Het is een uniek aangezicht, maar nog een spectaculairder uitzicht met het sensationele schouwspel aan lichtjes van de stad aan je voeten.

Bekijk het project

HAKA

Het voormalig Haka-gebouw aan de Lekhaven in M4H krijgt sinds jaren weer een nieuwe bestemming. Het monumentale gebouw, dat in de jaren 30 gebruikt werd door De Handelskamer - HAKA - wordt getransformeerd tot een prachtig bedrijfsverzamelgebouw met een creatief randje.

Bekijk het project
HAKA afbeelding