Spetterend wonen in Waterwijk Header

Spetterend wonen in Waterwijk

Bergschenhoek

Voor de Ontwikkelcombinatie Wilderszijde OCW (een samenwerking tussen VolkerWessels Vastgoed en Van Omme & De Groot) ontwikkelde wij de strategie en branding voor Waterwijk in Bergschenhoek. Waterwijk is een van de deelgebieden binnen de grote gebiedsontwikkeling Wilderszijde. Binnen Waterwijk worden gefaseerd ruim 500 woningen en appartementen gerealiseerd in een waterrijke, speelse buurt.

Strategie

PRSC. introduceerde ‘Spetterend Wonen’ i.c.m. een zeer krachtige beeldtaal waarin ‘doelgroepfotografie gecombineerd wordt met illustraties die het waterrijke karakter van de wijk symboliseren. We hebben o.a. een brand essence video ontwikkeld, een website met woningzoeker ingericht en een strategie voor gebiedscommunicatie en opstalpromotie opgezet. Bovendien hebben we alle middelen mogen realiseren van projectbord, -website tot en met verkoopdocumentatie.

Campagne

Van de sterke online campagne konden onlangs de vruchten worden geplukt. De start verkoop van de eerste fase was bijzonder goed bezocht. Nu de verkoop is gestart onderzoeken we samen met de opdrachtgever hoe we de klantreis richting de toekomst nog verder kunnen optimaliseren.

Bekijk de projectsite

Spetterend wonen in Waterwijk

Marleen Kouwenhoven

Projecten

Marleen Kouwenhoven profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.