RottaNova Header

RottaNova

Rotterdam

RottaNova is de ultieme stadsbeleving. Wonen, winkelen en uitgaan in het kloppend hart van de stad. Tussen de wereldberoemde Markthal en de monumentale Laurenskerk. Op de plek waar Rotterdam ooit is ontstaan.

Thuis op Rotterdamse Bodem

Voor RottaNova heeft PRSC. een strategie gecreëerd die passen bij de unieke kenmerken en de locatie van het project. Van opvallende campagnefotografie met modellen en een pakkende brandvideo, tot een fraaie website en een doelgroepgerichte online campagne.

Samen creëren we de ultieme klantreis

In de huidige markt is een opvallende campagne alleen niet voldoende. Voor RottaNova hebben we met onze PReSsure Cooker sessie samen een sterke basis gelegd voor verdere samenwerking met de ontwikkelaar en makelaar. Het stelt ons in staat om snel tot de kern van de uitdaging te komen, prioriteiten te stellen en gezamenlijke doelen te definiëren. Na deze sessie organiseren we maandelijkse meetings om de voortgang te bespreken en resultaten te evalueren. Op deze manier kunnen we tijdig bijsturen en verfijnen om de klantreis en het verkoopproces optimaal af te stemmen op de wensen en behoeften van de doelgroepen.

Bas Katsman

Projecten en Advies

Bas Katsman profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.