PRSC. inspireert

PRSC. is al twee decennia inspirator voor vastgoedeigenaren, ontwikkelaars, beleggers, gemeenten en woningcorporaties. We hebben ons ontwikkeld tot echte verhalenvertellers.

Bekijk ons meest recente werk
Over ons afbeelding

Strategie

Placemaking, placemarking, place marketing! Wanneer jij zegt dat het succes van een vastgoedproject afhangt van de locatie en wat je daar gaat realiseren, dan weten wij wel hoe je dat aan de grote klok kunt hangen. Met doordachte plannen, getoetst aan de werkelijkheid, gaan we voor je aan de slag.
Strategie afbeelding

Concept

Oogverblindende vastgoedprojecten en bijzondere gebieden verdienen briljante ‘big ideas’. De basis voor iedere succesvolle campagne leggen we samen met je vast in één compact overzicht. In een merkkaart op slechts één A3 leggen we de creatieve basis voor een succesvolle introductie van jouw vastgoedproject in de markt.

Creatie

We staan erom bekend. Prachtige vormgeving in tekst en beeld. Wil je een verkoopbrochure, een spetterend event op locatie of liever een serie video’s waarmee we jouw project onder de aandacht brengen op sociale media? PRSC. heeft de expertise in huis om jouw project boven alle andere te laten uitsteken. En… wat we zelf niet weten, daar hebben we een enorm netwerk van samenwerkende partners voor. Onder onze creatieve regie kunnen we alles maken.
Creatie afbeelding

Online

Custom made websites helemaal ingericht op het unieke ontwerp van jouw project waarbij webdesign en webdevelopment perfect op elkaar zijn afgestemd. Dit combineren we met strategische en krachtige online marketingcampagnes om leads te genereren en je kaartenbak te vullen. Op basis van concept en een gecoördineerde targetstrategie ingesteld op jouw doelgroep krijg jij precies de kopers waar je altijd al van droomde. En wat ons werk zo leuk maakt? In het proces blijven we constant optimaliseren en doorontwikkelen dus zo hebben we altijd regie over de resultaten van de campagne.

PRSC. team

Raymond van der Ploeg

Directeur / Eigenaar

Raymond van der Ploeg profiel foto

Suzanne Kaldenberg

Strategy Director

Suzanne Kaldenberg profiel foto

Bas Katsman

Communicatieadviseur

Bas Katsman profiel foto

Marleen Kouwenhoven

Communicatieadviseur

Marleen Kouwenhoven profiel foto

Chantal Bausch

Campaign Manager

Chantal Bausch profiel foto

Jill de Jager

Campaign Manager

Jill de Jager profiel foto

Sigourney van Ee

Online Marketeer

Sigourney van Ee profiel foto

Patrick Vogelaar

Art Director

Patrick Vogelaar profiel foto

Eldert Smolders

Art Director

Eldert Smolders profiel foto

Marjolein Wouda

Designer

Marjolein Wouda profiel foto

Nathalie de Lange

Designer

Nathalie de Lange profiel foto

Kym de Jong

Junior Designer

Kym de Jong profiel foto

Merel Slotema

Stagiair Designer

Merel Slotema profiel foto

Manuela van der Ploeg

Administratie

Manuela van der Ploeg profiel foto

Margareth Zwaan

Administratie

Margareth Zwaan profiel foto

Bij PRSC. werken?

Bekijk hier de vacatures