Tree House Header

Tree House

Rotterdam

Maak kennis met Tree House. Het nieuwe mixed-use gebouw van Rotterdam. Dit nieuwe landmark is ontworpen door de internationale architect PLP Architecture en komt direct naast het Centraal Station. In opdracht van Provast is PRSC. aangehaakt voor strategie, positionering, visual identity en realisatie van campagnes en middelen. 

Gateway to imagination

Tree House voorziet straks in bruisende horeca, spectaculaire appartementen en toonaangevende kantoorvoorzieningen, aangevuld met een ongeëvenaard uitzicht over de stad.

Gerenommeerde illustrator

Zo’n uniek project verdient een uitzonderlijke communicatieaanpak. We creëerden alvast de eerste smaakmakers voor Tree House. PRSC. heeft een eerste website en trailervideo gerealiseerd die onze merkessentie en pay-off prijsgeven: gateway to imagination. De gerenommeerde Koerdische kunstenaar Tishk Barzanji uit Londen heeft voor ons drie bijzondere, kunstzinnige illustraties van Tree House gemaakt. Binnenkort gaan we aan de slag met veel meer opvallende communicatiemiddelen.

Wie meer wil weten moet nog even geduld hebben. In 2023 volgen de eerste updates. Ondertussen zijn de video en de illustraties te bekijken op de door ons gerealiseerde projectwebsite treehouserotterdam.nl.

Bas Katsman

Commercie

Bas Katsman profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.