VORM Header

VORM

Corporate communicatie

PRSC. en VORM zijn in de afgelopen decennia met elkaar gegroeid en ook wel vergroeid geraakt. We adviseren, ontzorgen, creëren, realiseren en organiseren o.a. op het gebied van marketingcommunicatie, brand identity en corporate communicatie. Daarnaast realiseren we jaarlijks terugkerende communicatiemiddelen zoals het relatiemagazine VORM & Inhoud. Over onze werkzaamheden voor VORM kunnen we bij wijze van spreken een boek schrijven. Onze meest recente case is er een van zowel strategische als praktische aard.

Communicatie

In een organisatie zoals VORM is er sprake van veel communicatiemomenten en -middelen. We hebben geadviseerd om deze momenten en middelen te versterken door middel van de introductie van een jaarthema. Door uitingen aan een thematische kapstok op te hangen, worden op zichzelf staande uitingen hoofdstukken van een groter verhaal waarmee overgebracht en aangetoond wordt hoe VORM bijdraagt aan een toekomst waarin iedereen een betaalbare en unieke woning in een leefbare buurt heeft (missie). Vorig jaar introduceerden we het thema 'VORM Supercharge' en dit jaar het thema 'VORM geeft kleur'. Het wemelt van 'de verhalen' binnen VORM die we met 'VORM geeft Kleur' aan elkaar verbinden en onder de aandacht brengen.

Het thema is tijdens de Provada 2023 geïntroduceerd met een videopresentatie die de achtergrond vormde van de beursstand. Het komende jaar zetten we een aantal corporate communicatiemiddelen, owned media en evenementen in om te vertellen hoe VORM kleur geeft aan buurten, aan mensen, aan partnerschap en aan de sector. Het thema biedt tevens een kapstok waarmee productintroducties zoals de onlangs gelanceerde methodiek 'Kijk op de Wijk' gekoppeld worden aan de missie van VORM.

PRSC. heeft strategisch advies gegeven, meegedacht over de juiste thematiek, een jaarplan opgesteld, een theme essence video ontwikkeld, stijlelementen gerealiseerd en werkt samen met VORM aan het onderdompelen van een reeks aan communicatiemiddelen in kleur.

Chantal Bausch

Bureaumanager / Projecten

Chantal Bausch profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.