SPOT Amsterdam Header

SPOT Amsterdam

Amsterdam

Groen, stads én betaalbaar wonen in Amsterdam? Let’s meet SPOT! Zeven energiezuinige en comfortabele woontorens – met ook kantoren, winkels en horeca – in de nieuwe stadswijk Hondsrugpark, een ambitieus nieuwbouwproject.

New city living

Een verrassend stadse woonplek. Dat is SPOT. Met alles wat je nodig hebt op loopafstand in je eigen buurt. Van winkelcentrum de Amsterdamse Poort, de ArenA Boulevard en AFAS Live tot bioscoop Pathé Arena, de Ziggo Dome en metrostation Bullewijk. Maar denk ook aan gezellige restaurants, hippe koffiebars en trendy cafés zoals Brouwerij Kleiburg en Oma Ietje. En dit alles in een parkachtige, groene omgeving.

In the SPOTlight

Het nieuwbouwproject SPOT in Hondsrugpark is zo veelbelovend dat er een vlogreeks over gemaakt wordt. Periodiek houdt Kristel Kuiper je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw. Maar ze laat je ook al kennismaken met de verborgen parels in het gebied. Superhandig, want zo weet je direct waar de beste foodspots, de mooiste streetart, de coolste campings en de leukste bars te vinden zijn. Op dé nieuwe woonlocatie van Amsterdam.

Your private SPOT

SPOT bestaat uit zeven stoere woontorens – in hoogte variërend en direct aan het Hondsrugpark – met een prachtig uitzicht over de stad, het park en de omgeving.

Bas Katsman

Communicatieadviseur

Bas Katsman profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.