Downtown Header

Downtown

Rotterdam

In Rotterdam, op steenworp afstand van De Witte De Withstraat, verrijst straks Downtown. Een woongebouw dat de menselijkheid én de dynamiek van de stad Rotterdam weerspiegelt. Grote terrassen, uitzicht op de Leuvehaven en een geweldige ligging; Downtown gaat verder dan wonen alleen. De Meent als inloopkast, of kies uit de 52 verschillende keukens in je buurt! In de communicatie van Downtown zetten we in op de stadse woonbeleving. Een gaaf urban project waar PRSC. van de strategie tot en met de uitwerking van alle on- en offline communicatiemiddelen heeft verzorgd.

Loving the city

Op een unieke plek aan de Baan, met de Witte de With en het Maritiem Museum om de hoek, ontwikkelt SENS real estate de unieke woontoren Downtown. Het gebouw is de spiegel van de stad. Een mooie mix van bewoners, appartementen in alle formaten, heerlijke buitenruimtes en prachtig uitzichten. Dit unieke woongebouw, dat recht doet aan de mentaliteit van hard werken en kenmerkende onhankelijkheid van de locatie, is door PRSC. met een net zo unieke propositie en merkbelofte aan de rijke mix van woonconsumenten gepresenteerd.

Downtown is er voor iedereen

Strategie en visueel concept zijn doorvertaald naar verscheidende on- en offline communicatiemiddelen. Van een unieke website inclusief interactieve woningzoeker tot een aantrekkelijke, informatieve verkoopbrochure. Online is PRSC. nog verder gegaan. Met het verzorgen van nieuwsbrieven en volledige online campagnes, is aangestuurd op merkbekendheid en herhaaldelijke blootstelling aan de verschillende woonproducten.

Beleef alle voordelen van Rotterdam

Bekijk hier de projectsite.

Ferdi van der Velden

Communicatieadviseur

Ferdi van der Velden profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.