Aan de Braassem Header

Aan de Braassem

Roelofarendsveen

Ontdek Aan de Braassem, een woonplek vol mogelijkheden bij het Braassemermeer in Roelofarendsveen. Met 1.200 woningen op royale wooneilanden en diverse prijscategorieën biedt deze wijk het ultieme woongenot. PRSC. is al sinds het begin betrokken en werkt nu aan een succesvolle marketingupdate, inclusief frisse branding en betrokkenheid van de lokale gemeenschap.

Strategie & Creatief concept

PRSC. is vanaf het begin betrokken bij Aan de Braassem en heeft onder andere de strategie en het creatieve concept ontwikkeld en uitgevoerd voor de omgevingscommunicatie, gebiedscommunicatie en de promotie van de eerste 3 deelgebieden. In nauwe samenwerking met de ontwikkelaars en makelaars heeft PRSC. een adviserende rol gespeeld om Aan de Braassem te maken tot wat het nu al is: Een wijk met ruim 320 woningen. Maar we zijn nog lang niet klaar. De volgende fasen van het project staan op het punt gerealiseerd te worden en daar gaan we weer vol enthousiasme voor. Om deze nieuwe fasen tot een groot succes te maken, vernieuwen we de marketing. We geven de branding een update en zorgen voor frisse look van de huidige communicatiemiddelen, zoals de projectwebsite, de sociale media en het verkoopcentrum.

Daarnaast zullen we de volgende planfasen passende namen geven. Maar dat is nog niet alles! Door de huidige bewoners van de eerdere planfasen en de bekende gezichten in Kaag en Braassem aan het woord te laten, betrekken we de lokale gemeenschap nog meer bij de ontwikkeling van Aan de Braassem. We sluiten opnieuw aan bij gave activiteiten, zoals we eerder hebben gedaan met de Poldertocht, het Rondje Ka en de huiskamerconcerten. Bovendien bedenken we nieuwe acties, vergelijkbaar met de straatnamencontest of het rondreizende duo: de deur en het raam.

Marleen Kouwenhoven

Projecten

Marleen Kouwenhoven profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.