Westergouwe Header

Westergouwe

Westergouwe

Wonen in Westergouwe is voor iedereen bereikbaar. Of je gaat samenwonen, je kinderen ziet opgroeien of juist de deur uit ziet gaan. Westergouwe is voor iedereen die aan het begin staat van een nieuwe levensfase of toe is aan de volgende stap in zijn wooncarrière. Je nieuwe leven…. Het begint in Westergouwe.

Het begint in Westergouwe

In Westergouwe woon je in één van de nieuwe, ruim opgezette en gezellige buurtjes. Waar de woningen familie van elkaar zijn, waar bewoners elkaar kennen of leren kennen en waar kinderen alle ruimte hebben om te ontdekken en buiten te spelen. De jonge woonwijk Westergouwe ligt aan de westelijke rand van Gouda, tussen de stad en de natuur en groeit uit tot een complete wijk met ongeveer 4.500 woningen en diverse voorzieningen. Er wordt hier nu al volop geleefd én genoten van de natuur die je overal om je heen ervaart. Westergouwe creëert een thuisgevoel voor iedereen.

Ontdek Westergouwe

Westergouwe heeft de ambitie de meest gezonde en beweegvriendelijke wijk van de regio te worden. We zetten ons daarom in voor een gezonde leefomgeving dat uitnodigt tot lichaamsbeweging in de buitenlucht. Een voorbeeld hiervan is de beweegstrook met verschillende sporttoestellen in de GroenBlauwe zone. De wijk is onderling verbonden via wandelroutes langs parkjes, speeltuinen en uitzichtpunten. Wie houdt van een actief leven zit hier goed. In de wijk zijn allerlei sportgroepjes actief waar je zo bij aan kan sluiten. In de directe omgeving van Westergouwe vind je tevens een voetbalclub en een golfbaan.

Wonen in Westergouwe

Waar je ook woont, de natuur is altijd dichtbij.

Merel van Dortmont

Communicatieadviseur

Merel van Dortmont profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.