Wervenkade Header

Wervenkade

Dordrecht

Wonen op de mooiste plek in Dordrecht met alles binnen handbereik, dat is wonen in het nieuwe Stadswerven. Dit gebied met rijke historie wordt getransformeerd tot een uniek woongebied waar wonen, werken en recreëren samen komen. Op deze plek ontwikkelt Bemog Projektontwikkeling een rijk gevarieerd woonplan van appartementen en grondgebonden woningen. PRSC. heeft deze opdracht met beide handen aangepakt en de on- en offline communicatie van A tot Z verzorgd.

Een bijzonder stukje Dordrecht

Voor het woningaanbod op deze idyllische plek in Dordrecht is PRSC. gestart met het ontwikkelen van een passende huisstijl. Een stijl waarin het ecologische aspect van dit nieuwbouwproject terugkomt in het gebruik van sierlijke, dierlijke stijlelementen. Vervolgens is deze stijl vertaald naar een mix van on- en offline communicatiemiddelen. Denk hierbij aan een informatieve, opvallende verkoopbrochure en een overzichtelijke website.

Communicatie van A tot Z

Door Bemog van het PRSC. Home+ online concept te voorzien, beschikken zij en daarmee project Wervenkade over een informatie en gestructureerde website aan de voorkant en een data driven CMS- en CRM systeem. Optimaal voor de gewenste 24/7 up to date projectstatus. Online is PRSC. verder gegaan door het verzorgen van herhaaldelijke social en Google Ads Network campagnes en de creatie van een alleszeggende sfeerfilm. Perfect om het gevoel van Wervenkade binnen enkele minuten te ervaren.

Wonen aan het waterfront

Bekijk hier de projectsite.

Merel van Dortmont

Communicatieadviseur

Merel van Dortmont profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.