VORM Veilig Header

VORM Veilig

Rotterdam

Bij ontwikkelaar en bouwer VORM werkt men veilig. Bij VORM denken ze niet lichtzinnig over veiligheid, want een kleine misstap kan grote gevolgen hebben. Voor het derde jaar op rij organiseerden zij in oktober 2019 de VORM Veiligheidsdagen voor de collega's op de bouwplaats en bouwpartners. PRSC. en VORM hebben de handen ineengeslagen om het bewustzijn rondom veilig werken te verhogen. Lees meer hier over de ingezette on- en offline communicatiemiddelen.

Een 10 voor veiligheid

De jaarlijks door VORM georganiseerde interactieve VORM Veiligheidsdagen hebben als doel het bewustzijn van het belang van veilig werken onder de VORM'ers en aangesloten bouwpartners te verhogen. PRSC. en VORM zijn deze uitdaging samen aangegaan. Uit de klantvraag is een strategisch concept opgesteld en zijn verscheidende on- en offline communicatiemiddelen voortgekomen. Zo heeft PRSC. een kaartspel in thema verzorgd dat perfect te spelen is tijdens lunchpauzes of een tussentijdse bespreking op de bouwplaats. Een leuke manier om de kennis over veilig werken te verbeteren!

Doe het veilig

Ook zijn bouwplaatsmedewerkers op en rondom de bouwplaats herhaaldelijk blootgesteld aan het thema veilig werken door middel van ludieke maar o zo belangrijke 'Doe het veilig!' bouwhekdoeken, in thema bedrukte koffiebekers en de 'Doe het veilig'-posters. Tevens draagt iedereen op de bouwplaats een veiligheidshelm met de opvallende 'Doe het veilig!' sticker erop.

Ilona voor Veiligheid

Naast de inzet van offline communicatiemiddelen, heeft PRSC. met VORM'er Ilona van den Haspel de handen ineengeslagen om de bewustwording voor veilig werken ook in een verrassend videoformat te ondersteunen. In de informatieve videoreeks 'Ilona voor Veiligheid' bevindt Ilona zich op het VORM-hoofdkantoor maar voornamelijk op de verschillende actieve bouwplaatsen om daar in gesprek te gaan met de plaatselijke experts en meer te weten te komen over veilig werken.

Ferdi van der Velden

Communicatieadviseur

Ferdi van der Velden profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.