Villa Woestduin Header

Villa Woestduin

Doorn

In een bosrijke omgeving – op de Utrechtse Heuvelrug – realiseert Staetes Wonen een exclusief nieuwbouwproject: Villa Woestduin. Op 1 februari 2021 zijn, op een uitgestrekt landgoed, twee stijlvolle woonvleugels met in totaal 42 all-inclusive appartementen in verkoop gegaan. Lees hier meer over hoe PRSC. deze uitdaging heeft opgepakt en hoe we zowel Villa Woestduin alsook het nieuwe woongebied Bovenkwartier te Doorn, op de kaart hebben gezet.

Onbezorgd wonen in alle luxe

Voor Staetes Wonen heeft PRSC. de projectstijl en bijpassende communicatiemiddelen voor het mooie project Villa Woestduin ontwikkeld. Startend met een strategische kick-off zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van de on- en offline communicatiemiddelen, waaronder een brochure, uitgebreide online advertising campagne en projectsite.

Vormen van zichtbaarheid

Rekening houdend met het voorkeursrecht van inwoners van de Utrechtse Heuvelrug op de verkoop van de woningen, in de targeting van geïnteresseerden gefaseerd verlopen. Daarnaast is dit project ook duidelijk zichtbaar gemaakt middels bouwborden die zijn geplaatst op de unieke locatie temidden van de Utrechtse Heuvelrug en naadloos aansluiten bij de prachtige omgeving.

Bekijk de projectsite

Bekijk hier de projectsite.

Bas Katsman

Communicatieadviseur

Bas Katsman profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.