U Vastgoed Header

U Vastgoed

Rotterdam

U Vastgoed beheert en bezit ongeveer 300 vastgoedobjecten in de regio Rotterdam en daar komen dagelijks, ook door hun eigen ontwikkelingen in de stad nieuwe panden en objecten bij. Het team van U Vastgoed ziet Rotterdam als hun bakermat en investeren daarom graag in de herontwikkeling en transformatie van bestaande locaties in en rondom de stad. Lees hier direct meer over hoe PRSC. U Vastgoed in een nieuw jasje heeft geholpen en dit heeft uitgewerkt in hun vernieuwde corporate website.

Passie voor de stad

Het Rotterdamse U Vastgoed beheert, verhuurt en ontwikkelt vastgoedobjecten in de regio Rotterdam. Zij zijn naar PRSC. gekomen met de vraag om hun huidige huisstijl in een fris, nieuw jasje te steken en dit in haar online middelen door te voeren.

De stad steeds mooier maken

Bij het webdesign heeft PRSC. rekening gehouden met de nieuw opgestelde huisstijl en de verschillende type websitebezoekers die deze corporate website bezoeken. Elk van deze type bezoekers kan zich dan ook goed navigeren op deze logisch opgezette en duidelijke website.

Bekijk de website

Bekijk hier de projectsite.

Raymond van der Ploeg

Directeur / Eigenaar

Raymond van der Ploeg profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.