Triomf Header

Triomf

Nieuwerkerk aan den IJssel

Ruim, ontspannen en landelijk wonen in een woning die is gebouwd met het vakmanschap van vroeger, maar is uitgerust met het comfort van nu. Esse Zoom, de populaire nieuwbouwwijk aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel, is een nieuw pronkstuk rijker: Triomf. Voor de stijlvolle woningen van deelproject Triomf (onderdeel van nieuwbouwwijk Esse Zoom te Nieuwerkerk aan den IJssel), heeft PRSC. een chique huisstijl ontworpen en de gevraagde communicatiemiddelen verzorgd.

De trots van Triomf

PRSC. verwelkomt het zusje van deelprojecten Praal en Gloed, beide onderdeel van het portfolio van ontwikkelaar Dura Vermeer en de nieuwste aanwinst voor nieuwbouwontwikkeling Esse Zoom-portfolio. Geïnspireerd op de eerder door PRSC. ontwikkelde huisstijlen voor Praal en Gloed, zijn we trots op de voor Triomf ontwikkelde stijl. Een unieke eyecatcher die perfect aansluit bij de doelgroep en visueel familie is van eerdere projecten.

Esse Zoom

Aan de hand van een informatieve, visueel in het oog springende brochure ondersteunt PRSC. de verkoop van dit deelproject. Omdat Triomf onderdeel is van nieuwbouwproject Esse Zoom, is berichtgeving omtrent het aanbod en status van dit project ook verwerkt in de berichtgeving op het social mediakanaal van de gebiedsontwikkeling. Tevens verzorgt PRSC. voor gebiedsontwikkeling Esse Zoom alle berichtgeving via nieuwsbrieven.

Merel van Dortmont

Communicatieadviseur

Merel van Dortmont profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.