The New U Header

The New U

Utrecht

Nieuwbouw op een uitdagende locatie, gedeeld met het Willem Arntsz Huis van Stichting Altrecht en pal in het oude centrum van monumentenstad Utrecht. Dat is The New U. Een kleinschalig en luxe nieuwbouwplan in het historische Museumkwartier. Ontwikkelaar VORM zocht ons op met de vraag: "Hoe zet je nou een luxe nieuwbouwproject midden in het oude stadscentrum van Utrecht in de markt?"

Een inclusieve stad

In samenwerking met VORM, gemeente Utrecht, bewoners en Stichting Altrecht werkt PRSC. aan een inclusief woongebied. We luisterden naar bewoners, bezoekers en passanten. Samen zette wij deze plek op de kaart. Een autoluwe buurt, waar kinderen veilig kunnen spelen en anderen even stilstaan voor een praatje. Een buurt vol diversiteit.

Verder kijken

In de communicatie hebben we verband gelegd tussen de oude binnenstad, het nieuwbouwplan en de locatie gekenmerkt door haar diversiteit. We ontwikkelden een aansprekend merk dat we groots uitdragen op de projectlocatie. We creƫerden draagvlak voor het nieuwbouwplan bij huidige en toekomstige bewoners door hun te betrekken bij het plan en hun visie vast te leggen in informatieve promotievideo's. In andere uitingen waaronder de brochure zetten we in op het woongevoel en het prachtige plan.

Meer weten?
Neem contact met ons op.