Studio Lanen Header

Studio Lanen

Rotterdam

Studio Lanen is interieur designer op zowel organisatie- als particulier niveau. Designer Juultje van Lanen is inmiddels 10 jaar werkzaam in het vak en heeft PRSC. gevraagd om de huisstijl en website van Studio Lanen naar een nieuw niveau te tillen. Lees hier meer over hoe we dit hebben aangepakt.

Interieur design voor de zakelijke en private markt

Studio Lanen heeft als doel om de klant prettiger te laten wonen, in een praktischere omgeving te laten werken en het gevoel van thuiskomen te creƫren bij elk individu die de desbetreffende ruimte binnenkomt. Een beetje warmer, leefbaarder en mooier maken, dat is waar Studio Lanen het voor doet. PRSC. heeft een huisstijl ontwikkeld passend bij dat waar Studio Lanen voor staat. De huisstijl is vervolgens door ons doorvertaald naar een corporate, met het oog op design, website.

Pijlen op de zorgsector

Juultje van Lanen is inmiddels 10 jaar werkzaam in het vak en heeft ervaring opgebouwd door ontwerpen te ontwikkelen voor particuliere opdrachtgevers. Door de jaren heen heeft zij affiniteit ontwikkeld voor de zorgsector, en met name kwetsbare ouderen. Zo ook het verzorgen van de interieur designs voor een PRSC. bekend project in de zorgsector, Graefse Bos.

Esthetisch, Functioneel en Technisch

Bekijk hier de corporate website.

Ferdi van der Velden

Communicatieadviseur

Ferdi van der Velden profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.