Startmotor Header

Startmotor

Rotterdam

Waar anders in Nederland heb je een all-in-one woongebouw waar je kan wonen, naar de bios, werken, fitnessen, loungen, dineren en nog veel meer? Dat kan alleen in Startmotor Rotterdam. Met 566 studio's en appartementen speciaal voor start zetten we een uniek concept neer in Nederland. Alles in één, voor één prijs... en ook nog eens betaalbaar.

All-in wonen

Het was niet moeilijk voor ons om inspiratie te vinden voor dit project. We hebben gekeken naar wensen en behoeften van starters op de woningmarkt en hebben dat gematched met de schaarste in aanbod voor deze doelgroep. Zo is de combinatie ontstaan voor een luxe compacte woning, in combinatie met grote gezamenlijke ruimtes en horeca en detailhandel in de commerciële plint. Voor een groep die toch voornamelijk buiten de deur leeft, maar met dit concept eigenlijk de deur niet meer uit hoeft.

Kleurrijke branding

In concept hebben we de branding aangesloten op de levensstijl van onze doelgroep; vibrant, speels en persoonlijk. Samen met duidelijke communicatie over wat de doelgroep kan verwachten van het woonconcept, de omgeving en minstens zo belangrijk; de prijs, maakt dit een succesvolle campagne waarbij we voor een kleurrijke en nieuwe hub zorgen op Rotterdam-Zuid!

Community Living

Bekijk hier de projectsite.

Ferdi van der Velden

Communicatieadviseur

Ferdi van der Velden profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.