Sluishuis Header

Sluishuis

Amsterdam

In 4 jaar tijd wordt door VORM en Besix Red gebouwd aan het nieuwste woonicoon van Amsterdam. Een integrale woonbuurt die gecreëerd wordt in het water van het IJ, compleet met meer dan 400 appartementen, een parkeergarage en een compleet waterprogramma, waaronder een zestigtal woonboten, een aanlegsteiger en recreatie-eilanden. Met de oplevering van het gebouw is Amsterdam een nieuw internationaal baken aan het water rijker.

Nieuw woonicoon aan het IJ.

In 4 jaar tijd wordt door VORM en Besix Red gebouwd aan het nieuwste woonicoon van Amsterdam. Een integrale woonbuurt die gecreëerd wordt in het water van het IJ, compleet met meer dan 400 appartementen, een parkeergarage en een compleet waterprogramma, waaronder een zestigtal woonboten, een aanlegsteiger en recreatie-eilanden. Met de oplevering van het gebouw is Amsterdam een nieuw internationaal baken aan het water rijker. Het ontwerp is van starchitect Bjarke Ingels, die meer spectaculaire gebouwen over de gehele wereld op zijn naam heeft staan.

Onze aanpak.

Voor ontwikkelaars VORM en Besix Red is Sluishuis niet zomaar een bouwproject. Met de realisatie ervan wordt een compleet dossier aangelegd van het vermogen van beide bedrijven om dergelijke complexe en spraakmakende bouwwerken te kunnen leveren.Vandaar dat PRSC. inzet op zowel de verkoopcommunicatie als de corporate belangen van beide bedrijven. De bouw wordt daarom ook minutieus in beeld gebracht, compleet met verhalen van betrokkenen. Er ontstaat zo een interactief naslagwerk, dat zich in alle vormen kan presenteren. Op social media, op televisie en richting pers.

Iconic living

Bekijk hier de projectsite.

Ferdi van der Velden

Communicatieadviseur

Ferdi van der Velden profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.