Prinsenpark Header

Prinsenpark

Rotterdam

Voor de 82 penthouses en suites van project Prinsenpark in Rotterdam haalden we wat buiten is, naar binnen. Immers is Prinsenpark niet alleen wonen, maar ook beleven, sporten, relaxen, winkelen, genieten en onbezorgd leven! In Prinsenpark en de directe omgeving is dit alles aanwezig. Op uw wenken bediend!

Communicatie op maat

De output van een ID-sessie met de klant vormde de basis voor de communicatiestrategie en het creatief concept. We omschreven de doelgroep en bepaalden de propositie. Vervolgens gaven we de campagne letterlijk een gezicht door fotomodellen in te zetten en zelf de campagnebeelden te fotograferen. In nauwe samenwerking met de klant, een modellenbureau, fotograaf, visagist en stylist, werkten de creatives van PRSC. aan een serie sprekende campagnebeelden die een project reflecteren.

De kracht van content

De campagnebeelden vormen uniek en toegankelijk promotiemateriaal waar de doelgroep mee kan identificeren. De beelden zijn gebruikt in verschillende communicatie-uitingen waaronder de projectsite, social media campagnes en mailings. Maar ook in offline uitingen zoals de brochure, abri’s en billboards. Zowel online als offline verspreiden we dezelfde boodschap en loopt de communicatie naadloos in elkaar over.

Op uw wenken bediend.

Bekijk hier de projectsite.

Ferdi van der Velden

Communicatieadviseur

Ferdi van der Velden profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.