OPEN Kronenburg Header

OPEN Kronenburg

Amstelveen

Open is een hoogwaardig en energieneutraal kantoorgebouw van circa 18.000 m2. Het verrijst in de wijk Kronenburg, de grootste kantorenlocatie in Amstelveen en een van de grootste in de Metropoolregio Amsterdam. Dit gebied van ongeveer 25 hectare wordt de komende jaren omgetoverd tot een dynamische allround campus. Een plek waar werken, wonen en ontmoeten samenkomen. Met Open als middelpunt.

Kantoren van de toekomst

Voor Maarsen Groep heeft PRSC. de huisstijl en communicatie van A tot Z verzorgd. Dit hoogwaardige, energieneutrale kantoorpand op een toplocatie in Amstelveen ademt licht en lucht in haar huisstijl. Een huisstijl waarin duidelijk wordt dat verschillende type ondernemers zich in OPEN kunnen huisvesten.

Zakelijke hub met een Open mindset

Naast de huisstijl is PRSC. verantwoordelijk voor het design en de ontwikkeling van de tweetalige website inclusief interactieve kantorenzoeker en interactieve brochure. Daarnaast hebben we het script en realisatie van de sfeervideo verzorgd. Bekijk de video direct hieronder of klik door naar de website.

Bekijk de website

Bekijk hier de projectsite.

Marlot Fran├žois

Operational Manager

Marlot Fran├žois profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.