Olympiade Header

Olympiade

Amstelveen

Direct tegenover de weidse sportvelden van Amstelveen, ontstaat een uniek, groen woongebied: Olympiade. Deze nieuwe woonbuurt aan de Startbaan wordt gevormd door zeven moderne en duurzame woongebouwen. In Olympiade kun je jouw actieve levensstijl koppelen aan een gezonde woonomgeving met veel comfort, daglicht, groen én volop ruimte voor sport en ontspanning. Op deze locatie ontwikkelde PRSC. de identiteit van 7 woongebouwen.

Improve the way you live!

De locatie was de belangrijkste bron van inspiratie. Gelegen in het centrum van Amstelveen, omringd door sportvelden en nabij het Amsterdamse Bos: alles voor een gezond en actief leven. Met deze gedachte in ons achterhoofd creëerden we het merk Olympiade en vertaalden we dit naar een sportieve brochure, website, videocontent en verschillende online marketing uitingen.

Inspiratie uit de sportwereld

We leenden iconische visuele uitgangspunten uit de sportwereld en paste deze toe in de opmaak van de communicatiemiddelen. Neem bijvoorbeeld de nummering op atletiekbanen, of de mooie printen van verschillende sporten die verwerkt zijn in de interieur impressies. Het resultaat: veel reuring, nieuwsgierigheid, en een sterk en sprekend merk dat naadloos aansluit op de omgeving en de specifiek gedefinieerde doelgroepen.

Are you ready?

Bekijk hier de projectsite.

Ferdi van der Velden

Communicatieadviseur

Ferdi van der Velden profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.