Lloyd Yard Header

Lloyd Yard

Rotterdam

Thuiskomen aan de Rotterdamse Maas. Op een historische plek in een havenstad met een grote toekomst. Tuinieren, schommelen, borrelen en van al het groen genieten. Welkom bij Lloyd Yard, misschien wel het fijnste plekje van Rotterdam om te wonen. Een prachtig project waar PRSC. in samenwerking met het creatieve team van DLVS de online communicatiemiddelen voor heeft verzorgd.

De kracht van online

Lloyd Yard is een nieuwbouwproject op een unieke locatie in het Lloydkwartier met een even unieke en in het oog springende huisstijl. Deze huisstijl, met dank aan de creatieve geesten van DLVS, is door PRSC. uitgewerkt en online omgezet in een website en aangesloten online campagne. Door de doelgroepen op zowel de door hen veelgebruikte social mediakanalen en via Google Ads Network aan de campagne bloot te stellen, genereert PRSC. kwalitatieve leads voor dit project.

Interactieve website

PRSC. heeft, op basis van het design van DLVS, een levendige, informatieve website ontwikkeld waar volop aandacht wordt geschonken aan de unieke locatie in het Lloydkwartier en het gevarieerde woningaanbod. Waar hotspots worden uitgelicht en de unieke uitzichten, bijvoorbeeld vanaf het Maasvenster, door middel van uitstekende video impressies. Met een vanuit verschillende aanzichten te bedienen woningzoeker, kunnen ge├»nteresseerden zich optimaal ori├źnteren in het woningaanbod en zich inschrijven op hun favoriete bouwnummers.

Kom thuis aan de Maas.

Bekijk hier de projectsite.

Merel van Dortmont

Communicatieadviseur

Merel van Dortmont profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.