Klimaatgarant Header

Klimaatgarant

Schiedam

Klimaatgarant is in 2012 opgericht. Het doel: gemeenten en projectontwikkelaars helpen bij het realiseren van energieneutrale woningen en woonwijken, op zo’n manier dat het economisch rendabel is.

Energieneutraal wonen

Klimaatgarant is dé partner op het gebied van duurzame woningbouw. In opdracht van en in samenwerking met haar partners levert Klimaatgarant al sinds 2012 energieneutrale woningen op. Een betekenisvol streven waar PRSC. maar al te graag aan meewerkt.

Know your audience

De doelgroep van Klimaatgarant, voorheen hoofdzakelijk in de B2B markt, is door de jaren gegroeid tot een veelzijdige groep bedrijven, gemeenten, ontwikkelaars, beleggers en particulieren. De uitdaging van PRSC.: het samenstellen van een corporate identity en een communicatiestrategie, die naadloos aansluit bij de uiteenlopende doelgroep. We zijn in gesprek gegaan met onze opdrachtgever. In verschillende sessies haalden we de core business, missie en visie boven water. Daarop volgde een onderzoek naar de verschillende stakeholders en hun behoeftes. Op deze manier stelde we doelgroep segmenten samen en legde we de customer journey vast.

Data driven marketing

Op basis van de verzamelde insights is een doorvertaling naar interne corporate communicatie en externe marketing ontwikkeld. We vernieuwde het webdesign en integreerde de aangescherpte missie, visie en propositie in een nieuwe huisstijl, communicatie formats en een lange termijn plan. We brachten een structuur aan in de identity van Klimaatgarant die tot de dag van vandaag zijn vruchten afwerpt.

Ferdi van der Velden

Communicatieadviseur

Ferdi van der Velden profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.