IJsselpark Header

IJsselpark

Capelle aan den IJssel

Op een van de mooiste plekjes in Capelle aan den IJssel, gelegen in het karakteristieke slagenlandschap en aan de golfbaan, ontwikkelt BEMOG op 5 hectare een nieuw groen woonplan met veel variatie. In totaal komen er 59 woningen op deze grootse natuurlijke locatie waar PRSC. het concept en ondersteundende on- en offline communicatiemiddelen voor heeft verzorgd.

Een groene enclave

Voor het prachtige project IJsselpark heeft PRSC. op basis van het strategisch concept een huisstijl ontworpen met een luxe en ook groene, vriendelijke uitstraling. Met deze huisstijl zijn de benodigde on- en offline communicatiemiddelen ter promotie van het project verzorgd. Van een informatieve en visueel aantrekkelijke brochure tot complete nieuwsbrieven en een data driven website.

Data driven

Met het PRSC. Home+ concept beschikt BEMOG over een gestructureerde en overzichtelijke website met een back-end waar men u tegen zegt. Inzicht in alle inschrijvingen op bouwnummer en een gekoppeld CRM-systeem waar ontwikkelaar en zelf makelaars de voortgang van het project kunnen inzien en administreren.

Bloeiend Capelle aan den IJssel

Bekijk hier de projectsite.

Merel van Dortmont

Communicatieadviseur

Merel van Dortmont profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.