Hof van Cossee Header

Hof van Cossee

Rotterdam

Tegen het prachtige waterrijke decor van de Bergse Achterplas en de Bergse Voorplas in Rotterdam-Hillegersberg wordt Hof van Cossee ontwikkeld. Een stijlvol nieuwbouwplan op de historische locatie van een voormalige smederij waar vroeger de hoefijzers werden geslagen voor de Rotterdamse trampaarden. Hof van Cossee biedt een divers woningaanbod bestaande uit (terras)appartementen, eengezinswoningen en een aantal luxe penthouses.

Bruisend dorpshart

Hof van Cossee ligt in het kloppende hart van het mooie Hillegersberg. Het project wordt omgeven door monumentale panden uit de rijke geschiedenis van dit stukje Rotterdam. Hillegersberg biedt naast gezelligheid en een dorpse sfeer, een groot aanbod van luxueuze winkels, goede restaurants, moderne caf├ęs en hedendaagse boetieks. Deze unieke locatie vormde dan ook het middelpunt van onze communicatiestrategie.

Onze aanpak

Voor Hof van Cossee verzorgde PRSC. onder andere de huisstijl waarin we de luxe locatie- en het woonproduct hebben gevangen. Na het neerzetten van de huisstijl maakte we de stap naar de doorvertaling in de vorm van een data driven website, een serie folders en een luxe afgewerkte verkoopbrochure. Momenteel is de verkoop van dit mooie project in volle gang en is het aantal inschrijvingen inmiddels vele malen groter dan het te verkopen aantal woningen!

Bekijk de projectsite

Bekijk hier de projectsite.

Bas Katsman

Communicatieadviseur

Bas Katsman profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.