HAKA Header

HAKA

Rotterdam

Het voormalig Haka-gebouw aan de Lekhaven in M4H krijgt sinds jaren weer een nieuwe bestemming. Het monumentale gebouw, dat in de jaren 30 gebruikt werd door De Handelskamer - HAKA - wordt getransformeerd tot een prachtig bedrijfsverzamelgebouw met een creatief randje.

Next episode.

Het voormalig Haka-gebouw aan de Lekhaven in M4H krijgt sinds jaren weer een nieuwe bestemming. Het monumentale gebouw, dat in de jaren 30 gebruikt werd door de Coöperatieve Groothandelsvereniging De Handelskamer - HAKA - wordt getransformeerd tot een prachtig bedrijfsverzamelgebouw met een creatief randje. Onze uitdaging is om middelgrote organisaties met een creatieve geest te inspireren voor deze kantoorlocatie.

Ambitious companies.

Onze strategie verleid met krachtige storytelling en een opvallend filmisch concept. Een echte filmtrailer is de knaller van de campagne. Deze film leidt naar onze modische website die informeert en de basis is voor alle online activiteiten. Voor dit project hebben wij naast strategie en concept ook zorggedragen voor de campagnefotografie én de brochure. Het resultaat van de campagne? Een ietwat excentriek merk dat het verleden, heden en de toekomst van de buurt en het gebouw weerspiegelt. Een mooie basis om creatieve bedrijven aan te trekken.

Ready for a delightful future

Bekijk hier de projectsite.

Ferdi van der Velden

Communicatieadviseur

Ferdi van der Velden profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.