HAAVE Header

HAAVE

Haarlem

Op een van de beste plekken in het opkomende Haarlem-Zuid, aan de entree van de Boerhaavewijk, werkt Bemog Projektontwikkeling momenteel hard aan de voorbereiding van dit bijzondere woonplan bestaande uit drie zelfstandige gebouwen. In het door water omsingelde nieuwbouwproject HAAVE, vind je straks royale appartementen en grondgebonden woningen.

Wonen, genieten en alles dichtbij

HAAVE ligt op een van de beste plekken in het opkomende Haarlem-Zuid aan de entree van de Boerhaavewijk. Een wijk waar vernieuwing de prioriteit heeft en enkele gebouwen, winkels en parken op de schop gaan om hier voorzieningen, een gevoel van veiligheid en een betere woonbeleving te creƫren. In deze wijk zijn Bemog Projectonwikkeling en PRSC. met HAAVE de uitdading aangegaan. PRSC. is hier gestart met het opzetten van een concept passend bij de nieuwe woonbeleving van de Boerhaavewijk. Stylish, vriendelijk en een randje urban. In de communicatie draait het dan ook niet alleen om de projectcommunicatie, maar spelen we ook in op de goede bereikbaarheid en voorzieningen in de buurt. Zo dragen wij ook ons steentje bij aan de gebiedspromotie.

Van online strategie tot uitvoering

Qua online communicatie heeft PRSC. voor het project HAAVE enkele online campagnes mogen verzorgen. Van het opstellen van contentkalenders voor social media posts, tot het verzorgen van de copy en opmaak van ondersteunende visuals (in huisstijl) en de plaatsing en promotie van de content. Online accelereert PRSC. onder andere in online campagnes waarin we een mix van kanalen inzetten, kwalitatieve leads verzamelen en campagnes tussentijds monitoren en optimaliseren waar nodig. Tussentijdse en eindrapportages van dit type campagne verzorgen wij uiteraard ook.

You can HAAVE it all

Bekijk hier de projectsite.

Merel van Dortmont

Communicatieadviseur

Merel van Dortmont profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.