Graefse Bos Header

Graefse Bos

Rosmalen

Staetes, een nieuwe speler op de woonmarkt voor ouderen, biedt seniorenwoningen aan met een hoog uitrustings- en afwerkingsniveau op aantrekkelijke locaties, dichtbij voorzieningen. Samen met Staetes zette PRSC. hun eerste ontwikkeling ‘Graefse Bos’ in de markt.

Van idee tot product

Voor het door natuur en water omringde Graefse Bos ontwikkelde PRSC. een creatief concept en een doorvertaling ervan naar de brochure en andere communicatiemiddelen. Hier was het de uitdaging om, gericht op een oudere doelgroep, een helder, maar opvallend en eigentijds ontwerp neer te zetten.

Klaar voor de toekomst

De communicatieuitingen zijn gericht op ouderen die klaar zijn voor een volgende stap in hun leven, met een uitzicht op toekomstbestendig en zorgeloos wonen. We zetten in op luxe, comfort, veiligheid, en de natuurrijke omgeving. Door middel van krachtige beeldtaal en wervende teksten wisten wij de juiste boodschap over te brengen bij de doelgroep. Inmiddels is het gros van de woningen in Graefse Bos verkocht en zijn wij klaar voor de volgende ontwikkeling van Staetes!

Wonen in luxe, midden in de natuur.

Bekijk hier de projectsite.

Bas Katsman

Communicatieadviseur

Bas Katsman profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.