Essezoom logo

Een groene
ontmoeting

Aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel ontstaat iets moois. Een nieuwe wijk met waterrijke overgangen naar het polderlandschap en groene parkjes om elkaar in te ontmoeten. In totaal worden hier circa 550 woningen gebouwd, elk in een karakteristieke, sfeervolle woonbuurt. Mede door de grote verscheidenheid aan woningen, is hier voor ieder wat wils. In Esse Zoom woon, leef en geniet je in een groene omgeving.

Esse Zoom mockup

Concept & Strategie

PRSC. is gevraagd om voor deze karakteristieke woonwijk vlakbij Rotterdam, de gehele gebiedsmarketing te verzorgen. Op basis van uitgebreid locatie- en doelgroeponderzoek en het definiƫren van de kernwaarden van gebied en doelgroep, heeft PRSC. een uitgebreide strategie ontwikkeld. Een sterke basis voor het uitrollen van de marketing op gebiedsniveau. Esse Zoom bestaat uit verschillende deelgebieden. Ondanks dat elk deelgebied uniek is, zie je gelijk dat elk project onderdeel van de wijk is!

"GEZELLIGE WIJKOPZET MET VERSCHILLENDE BUURTJES"

> Mockup Esse Zoom

"ONTMOETEN, SPELEN, ONTSPANNEN"

ESSE ZOOM IN BEELD

DE MIDDELEN

PRSC. heeft de gehele gebiedsmarketing opgezet middels de ontwikkeling van de website www.woneninessezoom.nl. Daarnaast heeft PRSC. de volledige projectcommunicatie voor meerdere deelplannen in concept opgezet en uitgewerkt, geheel passend bij de gebiedscommunicatie. PRSC. beheert daarbij ook de sociale media kanalen waar ook het advies in Online advertising een essentieel onderdeel van is.

Wil je gebiedsontwikkeling groots en beeldend met je doelgroep delen? Ook daar ontzorgen wij je in! Als kers op de taart heeft PRSC. op locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel een toffe gebiedsfilm gerealiseerd, van begin tot eind.

Meer weten over
onze projecten

Neem contact op met welkom@persc.nl