Esse Zoom Header

Esse Zoom

Nieuwerkerk aan den IJssel

Aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel ontstaat iets moois. Wil je gebiedsontwikkeling groots en beeldend met je doelgroep delen? Ook daar ontzorgen wij je in!

Een groene ontmoeting

Aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel ontstaat iets moois. Een nieuwe wijk met waterrijke overgangen naar het polderlandschap en groene parkjes om elkaar in te ontmoeten. In totaal worden hier circa 550 woningen gebouwd, elk in een karakteristieke, sfeervolle woonbuurt. Mede door de grote verscheidenheid aan woningen, is hier voor ieder wat wils. In Esse Zoom woon, leef en geniet je in een groene omgeving.

Concept & Strategie

PRSC. is gevraagd om voor deze karakteristieke woonwijk vlakbij Rotterdam, de gehele gebiedsmarketing te verzorgen. Op basis van uitgebreid locatie- en doelgroeponderzoek en het definiƫren van de kernwaarden van gebied en doelgroep, heeft PRSC. een uitgebreide strategie ontwikkeld. Een sterke basis voor het uitrollen van de marketing op gebiedsniveau. Esse Zoom bestaat uit verschillende deelgebieden. Ondanks dat elk deelgebied uniek is, zie je gelijk dat elk project onderdeel van de wijk is!

Ontmoeten, spelen, ontspannen

Bekijk hier de projectsite.

Merel van Dortmont

Communicatieadviseur

Merel van Dortmont profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.