&Amsterdam Header

&Amsterdam

Amsterdam

Een nieuw veelzijdig woongebied in de Amsterdamse stadswijk Amstel III. &Amsterdam doet niet aan 'of'... je kunt er wonen & werken, inspannen en ontspannen en ervaar de stedelijke ambiance van onze hoofdstad. Met dit nieuwbouwproject biedt Certitudo Capital de benodigde vrije sector en sociale huurwoningen aan variërend van studio's tot duplexwoningen. Om dit project online te introduceren, is de hulp van PRSC. ingeroepen. Lees hier meer over onze aanpak.

Bruisende middelpunt van Amstel III

In de nieuwe levendige stadswijk Amstel III wordt het woningaanbod met maar liefst 5.000 nieuwe woningen uitgebreid. Kantoren maken plaats voor hoge woontorens, moderne werkplekken, een stadspark en talloze voorzieningen. Een plek waar je alles kunt. Wonen, werken en ontspannen met het centrum van Amsterdam op slechts 15 minuten afstand.

Je komt thuis in &Amsterdam

Om in de positionering van dit project te benadrukken dat wonen in &Amsterdam betekent dat je je bevindt te midden van alles wat jouw hartje begeert, heeft PRSC. ervoor gekozen om de alleszeggende leus '&Amsterdam doet niet aan of' in te zetten. Projectnaam & pay-off zijn vertaald naar een moderne, vriendelijke huisstijl waarmee de gewenste woonconsument wordt aangetrokken. Online is het concept doorvertaald naar een tweetalige website, ondersteund door een brede social media en Google Ads campagne.

Dit is jouw buurt, jouw plek

Bekijk hier de projectsite.

Merel van Dortmont

Communicatieadviseur

Merel van Dortmont profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.