De Primeur Header
De Primeur logo

Place

De Primeur is een statig appartementengebouw in het deelgebied Haagsche Kwartier. Doordat de 36 appartementen en penthouses in verschillende groottes worden aangeboden, is De Primeur een fijne woonplek voor iedereen. Ieder heeft z’n eigenschappen en kenmerken, wat zeldzaam is voor nieuwbouw.

Den Haag is jouw stad,
De Primeur is wie je bent.

Living

In de communicatie heeft PRSC. de verschillende kenmerken en eigenschappen van de woningen in De Primeur en de wereldstad Den Haag vertaald naar diverse woonstijlen. Deze woonstijlen sluiten aan op de veelzijdige doelgroep die De Primeur kent.

Bohemian slider
Bohemian slider
Bohemian slider
Bohemian slider

Bohemian

woonstijl

Een relaxte en ontspannen sfeer is de basis voor je doen en laten. Een interieur met wereldse elementen is het perfecte decor voor deze ‘laidback vibe’.

City chic

woonstijl

Een fijne avond op de bank of een gezellige dinnerparty? Je woning is altijd in stijl voor iedere gelegenheid.

Royal

woonstijl

Als een vorst woon je in één van deze ruime appartementen of penthouses. Kies voor royaal en een beetje gewaagd en ervaar een vleugje blauw bloed.

Rustic beach

woonstijl

De kust is niet ver, maar een strandsfeer is nog dichterbij. Thuis kom je tot rust in een woning met lichte tonen en frisse tinten.

Mockup Primeur

Lifestyle

De levensstijlen Bohemian, Rustic Beach, City Chic en Royal heeft PRSC. tot leven gebracht in het magazine van De Primeur. Elke woonstijl is toe te passen op de beschikbare plattegronden. Door middel van krachtige beelden, inspirerende teksten en smaakvolle inrichtingen wordt iedere levensstijl – en daarbij de doelgroep – specifiek aangesproken.

Primeur planten

Wonen als geen ander
in een stad als geen ander.

ENJOY

PRSC. heeft de verschillende doelgroepen die De Primeur rijk is helemaal uitgeplozen. Deze unieke doelgroepen zijn gevangen in passende concepten. Deze concepten hebben gezorgd voor een diversiteit aan doelgroepen welke zich hebben ingeschreven voor dit project.

Primeur P
Stripe

Jij hebt
De Primeur

Meer weten over
onze projecten

Neem contact op met welkom@persc.nl