De Primeur Header

De Primeur

Den Haag

De Primeur is een statig appartementengebouw in het deelgebied Haagsche Kwartier. Doordat de 36 appartementen en penthouses in verschillende groottes worden aangeboden, is De Primeur een fijne woonplek voor iedereen. Ieder heeft z’n eigenschappen en kenmerken, wat zeldzaam is voor nieuwbouw.

Living.

In de communicatie heeft PRSC. de verschillende kenmerken en eigenschappen van de woningen in De Primeur en de wereldstad Den Haag vertaald naar diverse woonstijlen. Deze woonstijlen sluiten aan op de veelzijdige doelgroep die De Primeur kent.

Lifestyle.

De levensstijlen Bohemian, Rustic Beach, City Chic en Royal heeft PRSC. tot leven gebracht in het magazine van De Primeur. Elke woonstijl is toe te passen op de beschikbare plattegronden. Door middel van krachtige beelden, inspirerende teksten en smaakvolle inrichtingen wordt iedere levensstijl – en daarbij de doelgroep – specifiek aangesproken.

Enjoy.

PRSC. heeft de verschillende doelgroepen die De Primeur rijk is helemaal uitgeplozen. Deze unieke doelgroepen zijn gevangen in passende concepten. Deze concepten hebben gezorgd voor een diversiteit aan doelgroepen welke zich hebben ingeschreven voor dit project.

Merel van Dortmont

Communicatieadviseur

Merel van Dortmont profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.