De Elementen Header

De Elementen

Spijkenisse

De Elementen, de nieuwste woonwijk aan de Oude Maas in Spijkenisse, bestaat uit vijf prachtige deelgebieden die elk hun eigen karakter hebben. De Elementen wordt niet vandaag op morgen gebouwd. De planning strekt zich uit over een langere tijd. Al sinds 2007 wordt er hard gewerkt om De Elementen te maken zoals het wordt. In 2021 heeft de look & feel van dit gebied en verdiende update gehad die PRSC. heeft mogen verzorgen. Lees hier direct meer!

Wonen in je Element

Voor Gemeente Nissewaard en de bij De Elementen betrokken projectontwikkelaars is PRSC. gevraagd om de bestaande huisstijl van deze gebiedsontwikkeling te vernieuwen. Nu de eerste bewoners er al een tijdje wonen, wordt het hoog tijd om zelf kennis te komen maken… #Ontmoetdeburen

Op en top Spijkenisse

De vernieuwde huisstijl wordt doorgevoerd in alle gebiedscommunicatie waarvan de recentelijk vernieuwde website het meest belangrijke middel is. De online plek waar alle gebiedsinformatie gestructureerd en duidelijk is weergegeven en waar je wordt verwelkomd door de nieuwste gebiedsvideo.

Bekijk de projectsite

Bekijk hier de projectsite.

Merel van Dortmont

Communicatieadviseur

Merel van Dortmont profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.