De Coulissen Header

De Coulissen

Leidschendam-Voorburg

In het plangebied Duivenvoordecorridor te Leidschendam-Voorburg worden de komende jaren een aantal unieke woonprojecten gerealiseerd. Uitgangspunt daarbij is dat de woningen moeiteloos gaan passen in het bestaande groene landschap, als ware het nieuwe decorstukken, die aan het toneel worden toegevoegd. De Coulissen, dat binnen de Duivenvoordecorridor hoort, wordt daarmee zeker geen eenvormige nieuwbouwbuurt. Rust, volop leefruimte en individuele invulling van het wonen staan hier voorop!

Ongekend mooi decor

Voor de Rotterdamse projectontwikkelaar Blauwhoed heeft PRSC. de projectstijl en offline communicatiemiddelen van De Coulissen mogen verzorgen. Een tiental kavels op een unieke locatie nabij Den Haag die een sierlijke, luxe uitstraling in haar communicatie behoeven.

Sneak preview

Voordat de verkoopbrochure gerealiseerd was, is PRSC. gestart met een uitvouwbare folder als sneak preview voor het woningaanbod. De luxe uitstraling schijnt in de huisstijl als zowel de communicatiemiddelen door middels het gebruik van sierlijke beelden, een rustig en lief kleurgebruik en chique fonts. Naast de gedrukte communicatiemiddelen, heeft PRSC. tevens enkele video's voor dit unieke project verzorgd.

Bekijk de projectsite

Bekijk hier de projectsite.

Merel van Dortmont

Communicatieadviseur

Merel van Dortmont profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.