Sfeer afbeelding terras

SURROUND

YOURSELF
WITH VIBRANT
CITY LIFE

Logo collsingel 75

LIVING IN THE VERY HEART
OF ROTTERDAM

Strategie en concept

PRSC. en DLVS hebben de handen ineen geslagen om een iconisch project in Rotterdam op de markt te zetten. Novaform heeft DLVS als Conceptmaker & Art Director en PRSC. als Strategy Director gevraagd om kwaliteit en glamour terug te brengen op de meest luxueuze plek in het hart van de stad. Hierbij hebben we de metamorfose van de Coolsingel meegenomen in het toekomstbeeld van het project. De unieke positie van een locatie als deze in Rotterdam hebben we dan ook gebruikt als waardevolle kwaliteit van No 75 Coolsingel.

Logo PRSC x DLVS

THE CITY
IS YOUR
DARLING

Rotterdam is gastheer van vele mooie en grote merken. Het is ons doel om No 75 Coolsingel te laten floreren te midden van deze iconen. De branding en daarbij behorende brand experience van dit project is daarom des te belangrijker om naamsbekendheid, bereik en waarde toe te voegen aan het bruisende centrum van de stad.

Door een merk als geen ander neer te zetten kunnen we in onze strategie ‘brand added value’ genereren waarmee we de allure van het stedelijk leven accentueren. We richten de communicatie dan ook op de ‘Kosmopoliet’.

Coolsingel uitzicht

QUALITY
OVER
QUANTITY

Mock-up

Less is more

We hebben gekozen voor een less is more aanpak. Iconische merken hebben immers geen poespas en tirelantijntjes nodig, die verkopen zichzelf door de kwaliteit van het product. No 75 Coolsingel spreekt voor zich, we gebruiken sfeervolle illustraties om het concept te versterken.

cocktail sfeer

LIFESTYLE & DATA

De marketing is compleet ingericht op de Kosmopoliet met de city lifestyle. Door hier specifiek op te targetten verzamelen we kwalitatieve data waarmee we de marketing persoonlijk, custom en vooral voorspelbaar kunnen maken. Hierdoor kunnen we zeer gericht marketing voeren en anticiperen op de resultaten.

Schoenen sfeer

SURROUND YOURSELF

Niet alleen de Coolsingel geeft dit project kwaliteit, maar de omliggende hotspots in de directe omgeving voegen nog eens extra waarde toe aan No 75 Coolsingel. Dit project ligt te midden van alle stedelijke dynamiek. De echte Kosmopoliet zal hier zijn of haar geluk niet op kunnen en móét hier wonen.

Parfum sfeer

LIMITED EDITION

Wonen aan de Coolsingel is zeldzaam. Zo zeldzaam, dat het in de beleving meer waard wordt. Je ervaart niet alleen exclusiviteit van het product, maar ook van de omgeving, de kwaliteit én je daadwerkelijke adres. Exclusiviteit maakt dit project tot wat het is. Daarom kiezen we de niche markt en niet de massa.

Coolsingel illustratie
Meer weten over
onze projecten

Neem contact op met welkom@persc.nl