CasaNova Header

CasaNova

Rotterdam

Aan de historische Rotterdamse Wijnhaven, tussen Markthal en Maas verrijst in 2019 CasaNova, een luxe woontoren. Samen met The Muse vormt CasaNova het perfecte ensemble van twee hoogwaardige nieuwe iconen aan de skyline van het bruisende Maritiem District.

Love your new place In CasaNova.

Aan de historische Rotterdamse Wijnhaven, tussen Markthal en Maas verrijst in 2019 CasaNova; Een luxe woontoren met uitsluitend (116) koopappartementen, in grootte variƫrend van 40 m2 tot ruim 343 m2. Samen met het naastgelegen The Muse vormt CasaNova het perfecte ensemble van twee hoogwaardige nieuwe iconen aan de skyline van het bruisende Maritiem District. Aan PRSC. is gevraagd om een creatief concept en uitwerking van de communicatiemiddelen te verzorgen.

Onze aanpak en het resultaat.

Met de ontwikkeling van CasaNova richten we ons op de dynamische en kwaliteitsbewuste stedeling, die op zoek is naar een exclusieve woonomgeving, waarin comfort en additionele dienstverlening is inbegrepen. Ieder appartement is even doordacht en efficiƫnt ingedeeld. PRSC. heeft deze exclusieve all-in aanpak doorgevoerd in de marketing en communicatie door gebruik te maken van specifieke doelgroep-targeting, een zeer uitgebreide website en woningzoeker en luxe brochure, waarvoor maar liefst 28 appartementen zijn ingericht. Op de start verkoop in de prachtige panoramazaal van het Inntel hotel zijn maar liefst 700 bezoekers af gekomen.

This is your new home

Bekijk hier de projectsite.

Ferdi van der Velden

Communicatieadviseur

Ferdi van der Velden profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.