Casanova heading
Casanova book

MY NEW NEIGHBOUR IS MY MUSE
LOVE YOUR NEW PLACE
IN CASANOVA

Aan de historische Rotterdamse Wijnhaven, tussen Markthal en Maas verrijst in 2019 CasaNova; Een luxe woontoren met uitsluitend (116) koopappartementen, in grootte variƫrend van 40 m2 tot ruim 343 m2. Samen met het naastgelegen The Muse vormt CasaNova het perfecte ensemble van twee hoogwaardige nieuwe iconen aan de skyline van het bruisende Maritiem District. Aan PRSC. is gevraagd om een creatief concept en uitwerking van de communicatiemiddelen te verzorgen.

Mockup mobiele website casanova-rotterdam
Logo casanova
Sfeer Afbeelding
Sfeer Afbeelding

Onze aanpak en
het resultaat

Met de ontwikkeling van CasaNova richten we ons op de dynamische en kwaliteitsbewuste stedeling, die op zoek is naar een exclusieve woonomgeving, waarin comfort en additionele dienstverlening is inbegrepen. Ieder appartement is even doordacht en efficiƫnt ingedeeld.

PRSC. heeft deze exclusieve all-in aanpak doorgevoerd in de marketing en communicatie door gebruik te maken van specifieke doelgroep-targeting, een zeer uitgebreide website en woningzoeker en luxe brochure, waarvoor maar liefst 28 appartementen zijn ingericht. Op de start verkoop in de prachtige panoramazaal van het Inntel hotel zijn maar liefst 700 bezoekers af gekomen.

Casanova Artist impression
Meer weten over
onze projecten

Neem contact op met welkom@persc.nl