Binck Eiland Header

Binck Eiland

Den Haag

Tot 2015 werd de locatie van Binck Eiland gebruikt door uitgeefgigant SDU. Ontwikkelaars VORM, Local en BPD transformeren deze prachtige plek aan de rand van Voorburg en Den Haag tot een nieuw wooneiland waar zo’n 240 koop- en huurwoningen in alle soorten en maten worden gerealiseerd. Aan PRSC. de opdracht om samen aan een prachtige wijk en krachtig merk te bouwen.

Hip Haags Wonen

De communicatie voor Binck Eiland is een mix van gebieds- en projectmarketing. Met de gebiedsmarketing zetten we Binck Eiland op de kaart en bouwen we aan een sterk merk ten behoeve van de verkooppromotie. PRSC. heeft het concept, de naamgeving en kenmerkende huisstijl van Binck Eiland verzorgd. Dit is doorvertaald naar een brandbook met daarin alle ingrediënten om de gebieds- en projectmarketing inhoudelijk te kunnen sturen, zo ook voor de verschillende deelgebieden De Binck, Binck Plaats en Binck Kade.

Dynamisch, origineel en relaxed

Doorontwikkelen en uitvoeren van gebieds- en projectmarketing om zo de hoofden en harten van woonconsumenten te veroveren en een prachtige buurt voor hen te ontwikkelen. Dat is het uitgangspunt voor een weloverwogen mix van on- en offline communicatie voor Binck Eiland. PRSC. legt daarin de nadruk op de kernwaarden van het project en de tegenstellingen daarin die het gebied kenmerken. Allen vertaald naar de opmaak van projectbrochures, advertenties en buitenreclame. Om de verschillende doelgroepen optimaal te bereiken, zetten we tevens volop in op contentmarketing.

Wonen op Binck Eiland is comfortabel, onbezorgd, dynamisch en origineel.

Bekijk hier de projectsite.

Meer weten?
Neem contact met ons op.