41 Ambachten Header

41 Ambachten

Hendrik-Ido-Ambacht

Zes straatjes, 41 ambachten. Het lijkt wel of je zo het intieme hart van een pittoresk dorpje binnenloopt. 41 Ambachten is de naam van een nieuw leven binnen de wijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht. Gevarieerd, divers en voor iedere generatie. In dit nieuwe warme buurtje in De Straatjes worden door Blauwhoed 41 prachtige nieuwbouwwoningen gerealiseerd.

Dorpse heerlijkheid

Voor projectontwikkelaar Blauwhoed heeft PRSC. de huisstijl en bijpassende (on- en offline) communicatiemiddelen ontwikkelt. We zijn gestart met een projecthuisstijl die toegankelijk, warm en sfeervol is, passend de bij brede doelgroep van dit project. Deze huisstijl is onder andere omgezet naar een informatie en sprekende verkoopbrochure.

Online aanpak

Naast de ontwikkeling van de offline communicatiemiddelen, heeft PRSC. voor 41 Ambachten een uitgebreide online campagne ingezet. Zo zijn de merkbekendheid en -betrokkenheid vergroot aan de hand van Google Display Ads, Google Text Ads en een uitgebreide contentkalender voor de social mediaplatformen Facebook en Instagram.

Bekijk de projectsite

Bekijk hier de projectsite.

Merel van Dortmont

Communicatieadviseur

Merel van Dortmont profiel foto

Meer weten?
Neem contact met ons op.